Tutturitari23.4.2017 8:14
1/3
Miten voi sanoa ettei halua olla kuin pelkkä kaveri? Miten se voi olla niin vaikeaa?

Tapasin Tinderissä tällä viikolla miehen, käytiin syömässä, juomassa kahvia ja keilailemassa. Alusta asti tajusin, että tästä suhteesta ei tuu tosiaan muuta kuin pelkkää kaveruutta.

Treffien loputtua mies sitten kyseli, mitä oon mieltä hänestä tms. Sanoin, että mulla on ollut mukavaa, mies on ollut mukava ja oli tosi kiva tutustua. (En siis sanonut suoraan, että en halua muuta kuin kaveruutta)

Halattiin kun mies lähti ja hän kyseli sitten, että "Mites sitten, nähdään varmaan vielä?" Sanoin taas ympäripyöreästi, että voihan sitä taas törmäillä ja jutskailla taas. En taaskaan suoraan.

Mies sitten kyseli treffien jälkeen, josko nähdään viikonloppuna, ja sanoin, että "Täytyy katsoa, saahan tänne tulla jos haluaa" Ja sovittiin sitten aika. Tulin sitten kipeäksi ja nyt mies ehdottaa josko nähdään vappuna tai mennään yhdessä juhlimaan vappua tms.

Oon luonteeltani tosi kiltti enkä oikein ikinä halua sanoa kellekkään EI tai vastaan tai pahaa tai mitään. Mutta kuitenkin on varmaan nyt korkea aika sanoa toiselle että haluaa olla vain kaveri. MITEN mä sen sanon?? Jotenki koko ajan aattelen, että mitä jos se ois vaikka mun veli tai joku läheinen enkä haluu pahottaa sen mieltä, vaikka se ei oikeesti oo kun yks tindermies jota oon kerran nähnyt.

Ja tuntuu, et ku oon nyt jutellut miehen kanssa niin pitkään ja jutellu sen kaa et oon ihan puusilmä, kun en oo sanonut aikasemmin sitä suoraan, että en halua mitään. MITEN voi sanoa mahdollisimman kauniisti??