mckenzie22.4.2017 14:10
1/11
Miten tämmöseen kommenttiin tulee reagoida?

Mulla on kaveri kenen kanssa ollaan joskus harrastettu seksii mut ei olla kyl aikoihin säännöllisesti harrastettu mitään, koska mua ei vaan kiinnosta.

Noh, tää kaveri on tosi kiva jnejne. Mutta nyt jo kaksi kertaa on sanonut mulle ettei koskaan tulla seurustelemaan. Ja kommentit on tullut IHAN puskista, en ole siis ikinä kysynyt että haluaako hän seurustella tai edes vihjaillut siihen suuntaan. Ne kommentit on tullu sillai "sä oot tosi kiva! mut me ei tulla koskaan seurustelemaan!" ja nauru päälle.

Mua vaan... äh, raivostuttaa nuo kommentit. Ensinnäkin se oletus että haluaisin seurustella. Sit se että ne kommentit on tullut niin yllättäen ja on ollut todella tarpeettomia niihin tilanteisiin nähden, eivät siis ole liittynyt mitenkään siihen mitä noissa tilanteissa on tapahtunut. Ekan kerran tuo kommentti tuli ku pelleiltiin sen kämpässä, taidettiin painia tai jotain. Sit toisen kerran tuli kun oltiin baarissa peliautomaatilla. Ja ne kommentit väkisin saa miettimään että mikä mussa on vikana jnejne, ja saa aikaan kiusallisen tunnelman.

Mä lähin melkein ovet paukkuen kun kommentti tuli ekan kerran ja kun se tuli toisen kerran en reagoinut mitenkään.

Onko mä crazy bitch kun ärsyynnyn tämmösestä?!!!?!?