beautyqueen_7.6.2017 19:13
1/13
Miten sanoa kohteliaasti etten halua nähdä yhtä tyyppiä?

Oon siis muutama viikko sit alkanu puhuu yhen jätkän kanssa. Tai no se alkoi puhua mulle eka ign kautta ja sittemmin ollaan siirrytty wapin puolelle. Mua ei alusta asti oo tää tyyppi oikeen missään mielessä kiinnostanu (ei ees kaverina). Sanoinkin sille jokin aika sit että jos nähdään niin nähdään ihan vaan kavereina, ja se oli sillee et no ajattelin ite et katotaan mitä tästä tulis mut käy sekin.

Mua ahistaa kun se kehuu mua tosi paljon, sillee tyyliin "oot niin ihana ku oot niin mukavan ja aidon oloinen", sit samaan aikaan mietin miten voisin sanoo etten haluu olla sun kaa missään tekemisissä. D:

Nyt meiän on pitäny nähä jonku parin viikon ajan jo, mut jotenkin oon aina keksinyt viivytyksiä ja syitä miks ei voida nähä vielä. Eikös senkin jo pitäis alkaa tajuumaan pikkuhiljaa etten ehkä välttämättä halua tavata ollenkaan. Niin ja sekin ahistaa tässä kun asutaan samassa pienessä kaupungissa, niin siihenhän voi törmätä koska vaan tuolla. :D

Ja ei siis, kylhän me periaatteessa voitaiskin nähdä, mut emmä oikein koe hyötyväni siitä mitenkään, kun en tosiaan tarvitse sitä mun kaveriksikaan.. Eli apuja otetaan vastaan, jos oisitte ihania ja kertoisitte mielipiteenne miten mun kannattais toimia. D: