charnissa3.5.2017 11:03
1/8
Miten saan kihlatun puhumaan?

Olen ollut kihlatun kanssa yhdessä 2,5 vuotta. Itse olen 23 ja kihlattu täyttää 27 tässä kuussa.

Ongelma on aika yleinen eli mies ei puhu. Seksimme on loppunut melkein kokonaan ja nyt puhun ihan 3kk tauoista. Kihlattu joutui ulosottoon joulukuussa. Tammikuussa aloitti sairasloman työkiellon takia, koska karsastus häiritsee paljon rekalla ajoa.

Kihlattu koskee eli läpsii perseelle, silittelee, halaa ja pussailee sekä puhumme pehmosia. Toki ymmärettävää kun arki on tullut eteen niin seksi ei ole jatkuvasti. Tiedän, että kihlattu on todella stressaantunut ja tässä vaiheessa ei varmasti kiinnosta seksi.

100 prosentin varma että kihlattu ei petä, koska hän ei käy baarissa ja jos viettää aikaa koneella niin pelaa + tietokone on olohuoneessa eli näen kaiken mitä hän tekee. Hän ei piilottele puhelinta eikä vahtaa puhelinta ollenkaan. Harvemmin ketää hänelle laittaa viestä. Hän on tiiviisti tekemisissä meidän yhteisen kaveri perheen kanssa. Olen kysnyt miksi seksi ei kiinnosta. Ensinmmäinen syy oli ettei nyt kiinnosta ja tänään sanoi, että haluaa hoitaa tuon karsastuksen pois alta.

Hän selvästi on stressaantunut ja sen ymmärrän. Olen kysyny, että rakastaako hän minua vielä ja hän on sanonut, että rakastaa ja lisännyt siihen, että jos en olisi hänen mielestä tarpeeksi hyvä (eli jos olisin ruma ja 200kg painava) ja ihana vielä niin hän olisi jättänyt ja pakannut tavarat ja lähtenyt (asumme yhdessä).

Eli syy on siis näin ollen stressi. Mutta suurin syy on, miksei hän kerro minulle että stressaa ja ei kiinnosta seksi nyt? Okei, miehet ei puhu! Mutta suhteesta lähtemistä en toteuta koska minun suhteessa se seksi ei ole pääasia, mutta silti ärsyttää nuo 3kk tauot. Tarvitsen siis apua nyt sellaselta ihmiseltä kenellä on takana se pitkä suhde ja on ites ollut/on samassa jamassa ja PYSYNYT suhteessa ja saanut sen selvitettyä.