niinpäniin30.6.2017 13:38
1/3
Miten reagoisit asiaan?

Tutustuin mieheen netin kautta. Olemme jutelleet kolmisen viikkoa todella tiiviisti ja soitelleet puolin ja toisin. Olemme myös tavanneet useamman kerran ja viettäneet aikaa yhdessä. Silloin molemmat ovat aidosti nauttineet toisen seurasta pusuja ja halauksia vaihdellaan jatkuvasti ja molemmat huomioivat toista läheisyydenosoituksilla. Puhumme arkipäiväisiä asioita, mutta juttelemme myös 'syvällisempiä' asioita. Molemmat ovat samaa mieltä ettemme ole pelkkiä kavereita toisillemme ja jutusta voisi joskus tulla jotain muutakin. Mies on kertonut, että luottaa minuun ja olen hänelle yksi ainoista ihmisistä kenelle voi soittaa jos joku painaa mieltä. Autoinkin häntä todella paljon ja usein hän kiitti minua ja sanoi, että ei tiedä missä olisi jos en olisi silloin ollut siinä.

Nyt kuitenkin olen ruvennut epäilemään koko asiaa. Juttelu on vähentynyt todella paljon. Keskustelu on todella pinnallista. Aloitan itse aina keskustelun ja harvoin saan kysymystä takaisin. Jos kysyn esimerkiksi "miten meni töissä?" Saan vain vastauksen, mutta keskustelunjatketta ei oikein tule. Hän on sanonut, että nyt hänellä on todella kiireellistä ja ymmärrän sen kyllä. Tällä hetkellä en kuitenkaan saan minkäänlaista huomiota takaisin.. Emme tule näkemään seuraavaan kolmeen viikkoon kiireiden ja matkailun takia, joten sekin painaa mieltä...

Kaiken puolin tämä mies on vaikuttanut kuitenkin todella huikealta ja luonteenpiirteemme ovat todella samanlaisia ja tulemme hyvin toimeen. Hän ainakin sai aiemmin oloni sellaiseksi, että joku välittää. Nyt kuitenkin olo on vähä toinen..

Miten te reagoisitte asiaan? Ottaisitteko asian jollain tapaa esille? Vai unohtaisitteko vain kyseisen ihmisen?