PlanetEarth14.6.2018 22:09
1/5
Miten parantaa mun ja hullun äitini välejä?

Juu otsikossa kysymys. Tosiaan olemme aikuiset äiti ja tytöt, emmekä ole koskaan olleet sovussa. Epäilen vahvasti, että äidilläni on joku mielisairaus, sillä hän on täysin harhainen. Häntä vainotaan, nöyryytetään, syyllistetään ja ties mitä ja olen kuulemma salaliitossa isäni kanssa häntä vastaan. Todellisuudessa hän on ihan jo siitä asti, kun olin alle kouluiässä, uhannut hylätä mut milloin mistäkin syystä, uhannut välillä itsemurhalla, parhaimmillaan käskenyt mua alaikäisenä häipymään kotoa ihan ihme syistä, väittänyt isäni ollessa töissä hänen olevan toisen naisen luona ynnä muuta mukavaa.

Hänen vainoava suhtautumisensa syömiseeni aiheutti mulle syömishäiriön ja muu käytöksensä yhdessä koulukiusaamisen kanssa sai mut hautomaan itsemurhaa. Nyt hän on sitten avauduttuani koulukiusaamisestani vasta aikuisiällä väittänyt mun valehtelevan asiasta, kuten valehtelen kuulemma myös siitä, että olen ollut masentunut ja itsetuhoinen, ja että hän ei ole uhannut lähteä tai väittänyt isällä olevan muita naisia. Sen sijaan hän on Suomen paras äiti, eikä kukaan muu äiti ole tehnyt lapsensa eteen niin paljon kuin hän. On vissiin narsisti, kun samalla luulee olevansa Suomen paras milloin missäkin.

Haluaisin tulla hänen kanssaan toimeen, mutta en tiedä, mitä tehdä. Onko jotain yhteisterapiaa, johon voisin hänet raahata, kunhan saan töitä ja voin maksaa moisen?