rockyroad20.5.2016 22:21
1/11
Miten päästä eroon alemmuuden tunteesta ystävää kohtaan? D:

Mulla on aina ollu vähän huono itsetunto mut oon vihdoin saanut vähän realistisuutta peliin. Tiedän olevani ihan kivannäköinen enkä enää ajattele olevani rumempi tai huonompi kuin muut.

Paitsi. Mun paras ystävä on oikeesti todella kaunis, osaa meikata itsensä upeaksi, hänellä on hyvä kroppa ja tämän lisäksi on vielä fiksukin. Yleensä saan huonommuuden tunteeni loppumaan kun mietin asioita, joissa olen yhtä hyvä ellen parempi kuin toinen. Tässä tilanteessa se ei kuitenkaan toimi; ystäväni on kaikkea sitä mitä minä ja vielä jopa paremmassa paketissa. D:

Tällä hetkellä oon ihastunu yhteen jätkään ja mua ahdistaa ajatus jos he joskus tapaavat. Tai no ystäväni ja hän ovat kerran tavanneet mut se oli aika pikanen kohtaaminen kännissä. Silti tää mun ystävä jäi selkeesti jätkän mieleen, ei hän siis sitä mitenkään hehkuttanut mut siis muisti nimen ja tunnisti naaman ja ylipäätään "oli tehnyt vaikutuksen".

"Onnekseni" ystäväni on periaatteessa lesbo. Tuntuu kuitenkin kamalalta hiki päässä puolustella ja selitellä ihastuksellenikin että niin ystäväni ei tykkää pojista ettei tämä vain mene iskemään häntä.

Tää on kamalaa. Ystäväni on ihana ja mulle tosi tärkeä mut tää kateus ja itsetunto-ongelmat vaan vaivaa. Miten tästä pääsis eroon? Tuntuu että se vaan pahenee mitä läheisempi ihminen. Kyllä tää jo vaivaa kohta ihmissuhteita kun tulee vaikeuksia olla olematta mustasukkainen tai vahtimatta ettei kiinnostava jätkä vaan yritä tätä mun ystävää. Tää ongelma liittyy vaan tähän yhteen ystävään, ei muihin ja se on mielestäni myös outoa...

Kohtalotovereita? D--: