_joopajoo_21.7.2018 10:35
1/9
miten pääsen yli jätkästä

Entiiä voiko sitä säädöksi laskea, mutta jotain kuitenkin oli tossa ennen kesää pari kuukautta. Nähtiin tosi usein mutta ei kyllä koskaan kahestaan. Mutta vaikka nähtiin porukalla tai siinä oli joku kolmaspyörä, oltiin periaatteessa kahdestaan sillä vetäydyttiin aina muista juttelemaan kahdestaan. Nähtiin yhessä vaiheessa joka viikonloppu ja hengattiin 4 asti yöllä ja tehtiin kaikkea kivaa. Hän oli kertonut myös mun kaverille että on tosi ihastunut muhun. Ollaan myös pussailtu ja muuta tehty mutta aina sillon molemmat on ollut kännissä.

Sit tuli kesä ja tää jätkä yhtäkki muuttu tosi etäseks. Kysyin et mikä on ja en haluais mitään tunteilla leikkimistä. Vastaus oli et ei halua sitoutua eikä satuttaa mun tunteita. (Hän on siis tosi vaikee tapaus ja ei oo esim koskaan seurustellu koska sitä rupee aina ahdistamaan eikä se halua sitoutua)

No tässä on nyt koko kesä mennyt tätä jätkää ajatellen :) Stalkkaan sitä välillä somesta ja noh kyllä sillä muita muijjia näyttää olevan. Mutta kuitenkin oon nyt nähny sen tässä kesällä pari kertaa jossain festareills tai baarissa. Viimeksi kun näin sen baarissa se oli samanlainen kuin ennen; tuli lähelle, istu viereen, yritti taas jotain yms. Me myös päädyttiin pussaamaan mutta sillä ei oikeestaan ollut merkitystä koska sanottiin et tää on vaan kaverimielessä. Noh kuitenkin noilla kerroilla ku oon nähny sen nii se hinkkaa tuhatta eri tyttöä siinä mun vieressä, pyytää niitä tanssimaan ja halaa. Mä en oikeestaan tiiä miks roikun tässä vieläkin kun mä nään omilla silmilläni että sillä on siinä jo 5 muija kierroksessa yhteen iltaan. Miten ihmine voikaan olla näinn tyhmä.

No olin jo vähä päässyt yli ja mietin et sitä ei kiinnosta, kunnes tän jätkän kaverit tulee mulle puhumaan että heei se on puhunu susta paljon, mutta ei vaan uskalla tehä aloitetta. (Tää jätkä on myös tälleen vaikee tapaus et se ei tee aloitteita) Valehtelematta 3 sen kaveria on sanonut mulle että se ei vaan tee aloitteita ja että sun pitää tehä ne. Kun kuulin ton et se on puhunu musta nii olin taas siinä lähtöpistees. Ja olen vieläkin. Ja seuraan sen snäppi scoreja ja se ei snäppää paljon, mutta mulle se kyllä vastaa PAITSI aina kun se on juomassa tai jossain bileissä niin eihän se sieltä sitten mulle pistä snäppiä koko iltana:)

En tiiä mitä mun pitäis tehä, aattelin et sitä ei kiinnosta enää mä koska ei me jutella oikein enään, välillä voi kysellä kuulumisia tai jotain. Muttta nyt kun sen kaverit tuli mulle puhuu nii mun toiveet ja odotukset nousi taas pilviin. Eilen se oli taas jossai bileissä ja mystoryt vilisi kaikkia tyttöjä ja muuta, mutta mulle ei taaskaan vastattu snäpissä koko iltana. Vaikeemmaksi vielä tekee sen, että toi ei oo mikään fuckboi tai niin ainaki sen kaverit toitottaa, että se ei oo sellanen ihminen joka lähtee baarista jonkun mukaan ja että se on vähän nössö tyttöjen suhteen, eikä mikään panomies. Silti se liehittelee niitä tyttöjä mun silmien alla ja vaikuttaa just semmoselta :D
Anteeks romaani, toivottavasti jaksoitte lukee oon vaan pitänyt koko hiton kesän tätä paskaa sisälläni nii nyt tuli kauhee avautuminen