RauliRusakko4.7.2018 13:53
1/4
Miten pääsen tästä suhteesta irti?

Oon antanut asioiden mennä ehkä turhan pitkälle (mikä on toki omaa syytä) ja tää tilanne on alkanut ahdistaa aivan liikaa :/

Eli: about pari kuukautta oon tapaillut mua kahdeksan vuotta vanhempaa naista, jolla on pari omaa lasta edellisestä suhteesta. En ollut alun alkaenkaan varma koko jutusta, sillä mun on ollut aina äärimmäisen vaikeeta/mahdotonta muodostaa minkäänlaista tunnetason kiintymystä toiseen ihmiseen. Toisekseen mulla on erittäin vakava masennus ja yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, mikä vaikuttaa myös asiaan. Nää toin kyllä heti tapailun alussa esille, mutta jostain syystä tätä naista ei tuntunut haittaavan tai sit se ei edes kunnolla käsittänyt mun tilannetta. Se on sanonut moneen kertaan olevansa todella kiintynyt muhun ja et mä olen niitä harvoja ihmisiä, jotka on kohdelleet sitä hyvin. Ja se on myös auttanu mua rahallisesti, minkä yritin kyllä estää, koska se lähinnä ahdistaa mua ja tunnen jääväni toiselle velkaa. Varsinkin kun haluaisin nyt eroon koko suhteesta ja pelkään, et musta tulee joku hyväksikäyttäjän vaikutelma.

Mun masennus on siis siinä pisteessä, ettei mulla ole enää voimia tapailla ja ahdistuneisuushäiriö vie multa vähän väliä toimintakyvyn. Oon yrittänyt selittää mun tilannetta yhä uudelleen tälle naiselle, mutta se ei vaan ymmärrä... ja se odottaa, et jaksaisin käydä aina sen luona (se asuu toisella paikkakunnalla), koska tää sen ex-mies ei kuulemma pidä siitä, että sen entinen vaimo tapailee muita ja käy jossain. Vaikka ne on tosiaan eronneet...ööh? ._.

En haluais loukata tätä naista, mutta mitä ihmettä mä oikein teen? Jostain syystä se ei näytä tajuavan mun sairauksien vakavuutta yms.