prettydress7.6.2018 8:36
1/3
Miten pääsen erosta yli?

Miten tyhjältä, paskalta, huonolta ja riittämättömältä voikaan tuntua kun eroaa sellasesta suhteesta missä oikeesti tuntu ja vannottiin et joo me ollaan yhessä vielä pitkän aikaa ja ei meillä ole mikään huonosti.

Elättelen jatkuvasti toiveita yhteenpaluusta sitten vaikka vuoden päästä kun se ehkä olis mahollista. Tuntuu etten koskaan tuu haluamaan ketään muuta ja joka aamu kun herään taas siihen samaan ajatukseen ja joudun sanomaan itelleni ääneen että me erottiin enkä voi olla purskahtamatta itkuun. En aamulla, en päivällä normaaleita asioita tehdessä, enkä iltaisin kun pitäisi saada unta. Kaiken lisäks tuntuu että exästä ei tunnu lähellekkään yhtä pahalta. Sanoo että harmittaa ja onhan tää surullista mut toivoisin niin paljon et tää olis yhtä kamalaa sille. Jutellaan siis edelleen päivittäin meidän suhteesta ja vähän muustakin koska tuntuu että se auttaisi, vai kannattaisiko vaan lopettaa?

Vai eikö se rakastanutkaan mua niin paljon kun aina väitti?

Voimakkaasti tuntuu sekä se etten itse enää pysty rakastamaan ketään muuta ja ettei kukaan minua. En haluaisi olla sinkku hetkeäkään nyt. Haluaisin vaan exältä viimeiset sanat ihan naamatusten kun viesteillähän me erottiin.