Kalkkarokäärme22.5.2018 20:13
1/1
Miten kysyä pojan tunteista?

Tulin tänne nyt vaan avautumaan. Eli tätä tekstiä saattaa tulla PALJON...
Eli siis, oon tuntenu tän pojan viime marras-joulukuusta, meidän yhteisen (poikapuolisen) kaverin kautta. Nyt täs keväällä alettiin jutella snäpissä, nykyään jutellaan oikeestaan ihan joka päivä. Tajusin sitte ihastuneeni tähän poikaan. Ollaan nähty täs keväällä aika monta kertaa, ja tää poikaki ehdottaa aina näkemistä ja näi. Se on varmaan arvannu tai tajunnu että tykkään siitä, koska oon (osaksi vähän ehkä tahallisesti) aikalailla läpinäkyvä tälläsissä asioissa.
Musta tuntuu että se saattaa tykätä eräästä tytöstä, koska se just vaikuttaa siltä aina välillä. Mutta sitte joskus se laittaa mulle tosi söpöjä/vihjailevan olosia viestejä yms. Toivottaa mulle myös joka ilta hyvää yötä.
Mutta sitte välillä se "kiusoittelee" mua, että oisin muka yhessä tän meiän kaveripojan kans yhes, tai oltais jonku sen kaverin kans söpö pari? Entiiä mistä johtuu että se kiusottelee mua tollasilla ja "ehdottelee" mulle poikaystävää? Yrittää varmaan saada mut ihastumaa johonki toiseen koska on arvannu mun tykkäävän siitä eikä se tunne mua kohtaan samoin.
Välillä se kuitenki kehuu mua ja laittaa kaikkii ihania viestejä, ja sen käytös saa mut välillä elättelemään toiveita siitä että se oikeesti tykkäis musta. Mutta en usko sen tykkäävän.
Sitte jos se on joidenki muitten tyttöjen seuras nii se oikee lähettelee snäpis niistä kuvia mulle... Sitte seki vaikuttaa snäpis vähä vittuuntuneelta jos mä oon joidenki muiden poikien seuras, tai ehkä kuvittelen vaa :D
Välillä on jotenki etäisempi, ignooraa ja sit jos kerron sille jotai nii vastaa tyyliin "joo, jaha, okei, nii, hmm" yms. Tai jättää kokonaa vastaamatta.
Nyt se taas kerto haluavansa nähdä taas joku päivä, ja niin mäki kyllä sitä. En halua nyt luovuttaa, enkä tosiaankaa aijo.
Ollaan kans puhuttu puhelua joku yli kolme tuntia putkeen.
Se on yks niistä harvoista ihmisistä joihin oikeesti luotan.
Haluaisin siis tietää mitä se oikeesti ajattelee musta. Haluaisin kertoo sille, että oon aika helvetin kusessa siihen ja välitän siitä ihan oikeesti. Mutta mua pelottaa se, että jos se ei tunne samoin ja menee välit. Mutta jos se tunne samoin nii aina voi yrittää haudata tunteet ja yrittää olla kavereita ja jos se satuttaa liikaa nii ottaa vähäsen etäisyyttä.
Toivoisin oikeesti et meillä vois olla vielä joskus jotain syvempää ja kestävämpää. Monethan on siis jo nyt jostain syystä luullu meidän olevan yhessä :D Mutta jos se ei halua meille koskaan mitään nii en voi muuta kun vaa kunnioittaa sen päätöstä.
Se on vaa niin ihana, ja saan jatkuvasti kuulla sitä kuinka oltais sen kans nii hyvä ja söpö pari :D :3 <3