Nerdy_Girl8.7.2017 1:11
1/5
Miten kertoa vanhemille seurustelusta?

Olen seurustellun nyt noin 5kk tämän yhden pojan kanssa... Kyseessä on siis kaukosuhde (hän asuu Teksasissa) ja haluaisin kertoa vanhemilleni asiasta.. Tarkoitus oli kertoa heti suhteen alussa, mutta jännityksestä en uskaltanut ja asian kertominen vain pitkittyi ja pitkittyi...

Kun ensin tapasin hänet, kerroin vanhemmilleni juttelevani yhden tyypin kanssa netissä.He eivät olleet iloisia tästä...Raivosivat ja sanoivat että olivat aina varoitelleet juttelemasta kenellekkään tuntemattomalle netissä, vaikka olimme vain jutelleet keskenämme. Mitään epämääräistä ei ollut tapahtumut välillämme. (Vanhempani ovat aika vanhanaikaisia eivätkä luota "nettiasioihin")

Pelkään että vanhempani pakottavat minun lopettavan suhteen... Pitäisikö minun kertoa ollenkaan? Tai jos kertoisin niin pitäisikö asiaa pehmitellä valehtelemlla, että aloimme seurustelemaan vasta vähän aikaa sitten? Mutta jos valehtelisin pelkään, että vanhempani haluavat käydä viestimme läpi ja saavat selville että suhde on kestänyt pidempääkin... Miten minun pitäisi kertoa asiasta? Auttakaa!