Titanium3.8.2017 11:28
1/11
Miten kertoa miehelle että kiinnostais muukin ku seksisuhde sen kaa..

Oon ihan paskat housussa ollu jo monta päivää tän koko jutun takia ku tiesin et tää tulee jossain vaiheessa puheeks kumminkin, ja nyt se äsken sit laittokin viestiä että vieläkö kiinnostaa panna..
Mulla siis on ollu yhden miehen kanssa jo oikeestaan tämän vuoden alusta saakka "seksisuhde", tai ollaan ainakin nähty aina vaan panemisen merkeissä, ja yhdessä vaiheessa sovittiinkin ihan että kyseessä on vaan seksisuhde. Nyt kumminkin tässä jo joku aika sit on käyny niin et oon menny ihastuu siihen ihan täysillä, aattelin aluks että se menis ohi mut tilanne senkun pahenee (mun kannalta) :(
Aiemmin joskus puhuttiin ton miehen kanssa noista jutuista ja sanoin sillon jo että en ainakaan seksisuhdetta haluais koska siinä on mun kohdalla omat riskinsä (just tollasen jutun takia), ja sekin sano että ei tiiä oikeen mitä haluaa (parisuhteen, ei mitään, vaiko vaan panemista)

Oon tässä miettiny nyt pääni puhki et oisko järkevämpää kertoo sille nyt mun tunteista, koska siihen tarjoutui tilaisuus, vai pitää pääni vaan kiinni asiasta. En kumminkaan tiiä pystynkö jatkaa oikeen tota juttua näinkään, koska tuntuu paskalta.. Mies ei siis oo mitään merkkejä osottanu siitä et kiinnostais muuten ku seksin merkeissä vaan.
Pelkään et pilaan koko jutun jos kerron tosta. Pitäskö vaan olla sittenki hiljaa ja yrittää kärsiä ja jatkaa tota olemassa olevaa juttua? Jos lopetan ton jutun ni se jokatapauksessa vaatii jonkun selityksen siihen :/
Niih ja jos sillä on mitään merkitystä niin tyyliin melkeen vuos sit (:D) toi mies alko juttelee mulle ja hän oli se joka oli kiinnostuneempi osapuoli, sillon olis ollu valmis ilmeisesti johonkin vakavempaankin juttuun..

Antakaa neuvoja miten saisin muodostettua sanoiks tän asian nyt, mulla on pää niin jumissa ja paska olo koko asiasta..