Silver_Flower23.5.2017 16:43
1/21
Miten jätän lapsellisen pennun?

Eli siis, olen seurustellut 1,5 vuotta erään pojan kanssa. Aluksi hän tietysti oli maailman ihanin honey-pöö-kulta, mutta enää en tunne häntä kohtaan oikeastaan mitään.
Olimme ennen nykyistä suhdettamme seurustelleet kerran 2kk, mutta jätin hänet tekstarilla, koska koin etten kestä sitä, miten kaikki tulevat kettuilemaan päin naamaa sen takia. (En enää aio jättää tekstarilla, sillä sain siitä sellaista palautetta että huhhuh... Ja olihan se vähän tyhmää, muttei ollut tilaisuutta jättää kasvotusten.) Sitten palasimme yhteistuumin yhteen 3kk päästä erosta. Päätimme pitää suhteen salassa, mutta tilanteesta tuli jälleen ahdistava, koska hän ei osannutkaan pitää suutaan kiinni, vaan meni kehuskelemaan kaikille, miten hänelläpäs onkin tyttöystävä. Kävimme välillä treffeillä esim. eokuvissa tai puistossa ja joo, se oli hauskaa. Seksiä oli hyväilyihin ja suudelmiin asti, mutten koskaan antanut mennä yhdyntään, koska hän ei tuntunut oikealta sillä tapaa. En sitä paitsi osaa kuvitella tulevaisuutta hänen kanssaan. Minua ärsyttää hieman, että hän avoimesti kertoo pelaavansa joka päivä klo. 15.30-23.30 pitäen välissävvain pieniä ruoka- ja vessataukoja. Sitten hän vieläpä kuvaa siitä videoita youtubeen, aika kehnolla menestyksellä. Hän on myös todella lapsellinen. Hän laskee leikkiä tyhmistä asioita ja olettaa minun joka kerta nauravan hänen vitseilleen. Sitten jos minä vuorostani yritän kertoa asioistani, ei hän reagoi mitenkään. Hänen äänensä, olemuksensa, ryhdittömyytensä ja jopa hajunsa on alkanut tuntua minusta vastenmieliseltä. Hän loukkaantuu todella herkästi ja ajattelee usein vain mikä hänestä on hauskaa, tai millä hän saa minut kehumaan itseään. Hän on aina tietävinään kaiken, eikä suostu myöntämään jos on jossain asiassa väärässä. Jos satun olemaan erimieltä jostakin, hän sanoo "hei mä en just nyt jaksa sua". Voiko noin muka sanoa jos toinen kertoo vilpittömän mielipiteensä? Huumorintajumme ei oikein kohtaa ja minua ärsyttää se, että alkuaikoina näin hänessä lupaavan nuoren miehen, mutta nykyään näen vain lapsellisen pikkupojan.
Meillä on muutamia yhteisiä ystäviä. Meillä oli tunnilla esimerkiksi parityö ja minä päädyin yhteisen ystävämme pariksi. No pian poikaystäväni puuttui työhömme ja minä kohteliaasti pyysin häntä keskittymään omaan työhönsä, sillä olen itse kovin tarkka omasta työnjäljestäni. No hänpä otti siitä kunnolla nokkiinsa, sillä opettaja oli ilmeisesti käskenyt hänen liittyä johonkin ryhmistä. No tämän kuultuani pyysin hänet tietysti takaisin luoksemme, mutta hän ei puhunut minulle. Yritin laittaa käteni hänen olalleen, mutta hän vain lätkäisi sen pois. Se muuten sattui. Silloin hän oli niin lapsellinen, että minä ja yhteinen ystävämme saimme pidätellä naurua.
Hän ei sano sitä suoraan, mutta tiedän häntä ärsyttävän sen, että olen pidempi ja viisaampi kuin hän. Hän on ilmeisesti joskus ala-asteella pinttynyt siihen ajatukseen, että hän on kaikkein pisin ja älykkäin, sillä hänen murrosikänsä alkoi paljon keskimääräistä aiemmin. Häntä myös ärsyttää, että olen elämänvaiheeni takia hyvin kiireinen.
Poikaystäväni aina toistelee minule palvovin katsein, kuinka "rakastaa minua", minulla on "täydellinen perse", "ah mitkä rinnat", olen "lumoavan kaunis", jne. Hänen eleistään ja olemuksestaan huomaan hänen olevan tosissaan, mutta se ei merkitse minulle enää mitään. Hän on muuten jäätävän huono suutelemaan. Se tuntuu aina sitä, kuin hän aikoisi syödä minut elävältä, eikä hän kuuntele parannusehdotuksiani. Olen alkanut välttelemään hänen suuteluaan.
Tuli muuten mieleen yksi huvittava juttu, että hän lahjoitti minulle sellaisen tärisevän nano-ötökän "seksileluksi". Varmaan alkaa vaatia eron jälkeen palauttamaan XD

Olen siis lopeen kyllästynyt tuohon mieheen, tai oikeammin lapseen. Hän on todella herkkä ja turhan itsekäs. Minä taas olen luonteeltani kiltti, enkä missään nimessä tahdo eron satuttavan häntä verisesti. Kuinka siis voin jättää tuon pojan kasvamaan mieheksi ilman minua? Suoraan face to face jättäminen pelottaa hieman, sillä poikaystävälläni on päällekäyvä maine, vaikkei hän koskaan olekaan tehnyt minulle mitään. Hänellä on myös todella rajuja fantasioita. Miten jätän hänet hienovaraisesti? '-,-