perunamuumi3.6.2018 19:48
1/10
miten jätän kaverin

kutsutaan häntä helmiksi. helmi on siis ollut mun kaveria/ystävänä jo noin vuoden, kun mentiin samalle luokalle. meidän kaveriporukassa oli myös kolmas jäsen mutta se kolmas osoittautui valehtelevaks idiootiks joten se lähti koko koulusta (thank god). oon tosiaan tyttöluokalla, ja meillä on kaikilla ihan hyvät välit toisiinsa. tää luokka oli siis ollut ala-asteella jo valmis, ja mä vaan tulin tänne lisänä, ja sitten olin helmin ja sen toisen tytön kanssa. jos jättäisin helmin niin se varmasti ei olisi yksin, mutta en tiedä että saisiko se toista ns. parasta kaveria.

kun oltiin siis kolmen porukassa niin helmi oli ihan siedettävä, mutta nyt kun ollaan kahdestaan niin mua on alkanu ärsyttävän helmin tietyt luonteenpiirteet. se esimerkiksi ei ymmärrä sanaa "ei", ottaa kädestä ja on muutenkin todella lapsellinen ja luulee että kaikki on hauskaa. ja kun sanoin ettei helmi ymmärrä sanaa "ei" niin jos vaikka helmi ottaa mun kynän ja sanoin että "hei mä tarviin sitä" niin helmi ei anna sitä takas vaan naureskelee ja vaikka mä sanon että "oikeesti toi ei oo enää hauskaa anna se" niin se vaan nauraa ja pitää sitä hauskana että mä en tykkää siitä. ja toi on erittäin ärsyttävää esim. kun se spoilaa kirjasarjoja ja muita sarjoja mulle ja se tietää että vihaan sitä. noissa tilanteissa sanoin joskus että "ihan oikeesti helmi nyt se vitun turpa umpeen en halua kuulla enempää" (en siis yleensä kiroile yhtään, ja joskus kun kiroilin niin helmi sentään lopetti mutta ei enää) ja se ei siis tarkota tätä ilkeänä vaan ihan että se on sen mielestä hauskaa tehä mut vihaseks. jos mä vaikka sanon että älä helmi sitten koske tohon, niin helmi ihan varmasti menee koskemaan siihen. se siis käyttäytyy erittäin lapsellisesti. ja tiedän että tää kuulostaa hirveältä, mutta sen vitsit ja tommoset on ihan surkeita :D en nyt siis ole jättämässä sitä pelkästään huonojen vitsien takia mutta kun en halua loukata sitä kun en naura niille sen vitseille. ja kun se esittää jotain meemejä tai tommosia mitkä oli hauskaa joskus kolmosluokalla ja ollaan nyt kasilla. siis kun se vaikka tanssii jotain gangnam styleä ihan niiku se olis vieläki hauskaa niin en todellakaan naura sille, mutta en haluu loukata helmiä. esim joskus meillä (mulla ja toisella mun kaverilla) oli ns inside läppä "erilainen nuori" ja se on nyt jo vähän lame, mutta nyt helmi hokee sitä ihan koko ajan, kun luulee että se naurattaa meitä.

ollaan siis samalla luokalla (no shit) ja jos jätän helmin niin siitä saattaa tulla vähän awkward conversation. olin kysyny alkukeväästä helmiä meijän mökille ja helmi kysy mua niiden mökille, ja sovittiin että mennään. tää oli siis ennen ku mua alko tosissaan ärsyttämään tää helmin lapsellisuus. en nyt tiiä et miten mun pitäs sanoo helmille et en haluu sitä meijän mökille enkä haluu niiden mökille, ilman et kuitenkaa loukkaan helmiä.

en tiiä myöskää et miten sanon sille ilman että loukkaan sitä että en halua olla sen kanssa enää ja en halua että se roikkuu mun perässä kun oon muiden mun kavereiden kanssa. se voi erittäin hyvin mennä muiden meijän luokkalaisten kanssa, ja oon ihan varma että se pystyis olla niiden kanssa, olihan se koko ala-asteen niiden porukassa ja välillä vieläki ku oon kipee.

mä vaan vihaan sitä että se ei tajua että kun sanon että a) "nyt vittu lopeta toi spoilaaminen" tai b) "nyt anna se vitun kirja takas" tai ihan vaan että c) "ei sä et saa tätä karkkia" niin se a) jatkaa spoilausta b) naureskelee kirja kädessä ja lähtee juoksemaan pakoon vaikka tietää että mulla on polvi murtunut c) joko jatkaa karkin kinuamista tai niinku yleensä ottaa sen kädestä ja lähtee taas juoksemaan pakoon.

+sori jos on kirjotusvirheitä tai nimet vaihtelee tein tän sillä google puheesta tekstiksi jutulla