Syvähaava17.6.2018 22:22
1/3
Miten irti ex säädöstä :/ (pitkä)

Okei eli siis mul oli jonku aikaa säätöö yhen jätkän kans (sanotaan nyt vaikka Tuomas nimellä) ja olen itsekin jätkä.

Oltiin kyl aikalailla niinku rakastunu pari; nukuttiin öitä yhessä, käytiin leffateatterissa käsi kädessä, viestiteltiin kokoajan ja sillee. Meiän juttu oli täydellinen, ei ikinä mitään haukkumista tai epäkunnioittavaa käytöstä, aina annettiin toiselle mitä toinen halusi, jätkä maksoi mulle kaikkea ja molemmat sanottiin toiselle kuinka onnellisia ollaan yhessä.

Tää jätkä myös kerto perheellensä musta ja esitteli mut serkulleen ja perheelleen jo aika pienen tuntemisen jälkeen, tuli vähän semmonen olo sillon kyl et edetää liia nopeesti ja niin edettiinki, mut se vaan tuntu oikeelta koska pidin siitä tosi paljon. Meil oli myös suunnitelmiikin paljon ja oltiin ehkä vähä yli-innokkaita.

Tää jätkä jopa kerran kertoi että meinas tulla tippa linssiin kun sanoin että oon oottanu hänen kaltaista ihmistä koko elämäni. Nimittäin tää jätkä oli mun eka suudelma ja muutenkin hänelle annoin ekan sänkykertani.

Eräs ilta jätkän kiinnostus katosi kuin seinään ''kun mietti asioita'', mutta ei halunnut heti luovuttaa ja pyysi aikaa. Varmaan kuukauden yritettiin kaikkea mutta jätkän moti ei kumminkaa ollu enää yhtä huipussa ja päädyttiin tauolle koska toinen vaihtoehto, jonka annoin oli että voidaan unohtaa toisemme ja jätkä valitsi tauon.

Kesken tauon kumminkin kysyin erään asian (oltiin siis tekemisissä vähän tauollakin) ja jätkä sanoi että juttu taitaa olla ohi, en kuulemma vain ollut se oikea sittenkään. Vähän riideltiin kun olin niin loukkaantunut ja pettynyt mutta menin myöhemmin pyytämään anteeksi ja sovittiin että ollaan kavereita.

En kumminkaan pystynyt päästämään irti koska odotin joka päivä snäppiä Tuomakselta, stalkkasin mystoreja jne olin vaan jotenkin koukussa, ja kaiken kukkuraksi kuulin eräältä henkilöltä sanotaan vaikkapa Eeroksi että Eero ja Tuomas olivat suunitelleet yhteistä kivaa juuri kun juttumme oli päättymässä, ja Eero ei tiennyt että olin Tuomaksen kanssa vaikka Tuomas kertoi Eerolle että hänellä on juuri loppunut suhde. Päätin sitten poistaa Tuomaksen kavereista, ja Tuomas poisti minutkin melkein heti. Eero ja Tuomas ovat kuulemma nykyään aika läheisiä. Myös Eerosta ja minusta tuli melko läheisiä ja puhumme puhelimessa melkein päivittäin.

Tuomas tästä huolimatta edelleen tykkäili some päivityksistäni jne. ja noin kuukauden kestin ennenkuin toiveita elätellen lisäsin Tuomaksen takaisin ja hän minut. Menin epätoivoiseksi ja menin juttelemaan hänelle, kyselin kuulumisia jne ja ei Tuomaksen suhtautumisesta saanut oikein selvää. Kyselin sitten että jos tulen sinne päin niin voitaisko nähä niin sanoi että ehkä voitaisiin jossain kohtaa.

Seuraavana päivänä tuli tapahtumaketju, joka meni seuraavanlaisesti: Sain terveyskeskukselta soiton, ja sairaanhoitaja ilmoitti yllättäen että on joku ''vakava epäilys'' terveyteeni liittyen ja minun on pakko tulla testeihin välittömästi kesken työpäivän. Uhkasivat jopa ambulanssilla tulla hakemaan jos en tule heti, kuulemma sosiaalipuolelta tuli käsky terveyskeskukseen. Minulle ei kerrottu mitään siitä, mistä oli kysymys. Menin sitten taksilla ja äkkiä vaan laitettiin verikokeeseen ja tutkittiin ja lääkäri kertoi että minussa ei ole mitään sen kummempaa, mutta se jäi mysteeriksi mikä epäilys oli. Pelästyin kumminkin kovaa ja itkuhan siinä tuli myös kun pelotti että terveyteni on vaarassa.

Kuulin illemmalla että saattoi olla niin, että Tuomas on käynyt testeissä ja hänellä on ilmennyt seksitauti. Kuulemma jos olisi käynyt niin Tuomaksen olisi pitänyt paljastaa petikaverit ja näin ollen olisi kertonut minut. Teorian mukaan tämän seurauksena saattoi olla että minuun otettiin yhteys ja minut haluttiin tutkia jospa minulla olisi myös kyseinen sairaus ja verikokeen kautta asia tutkittiin. Asia myös oli kiireinen koska ei voi tietää milloin tartuttaisin jonkun jos minulla olisi ollut joku sairaus.

Menin kysymään Tuomakselta asiasta ja kuulemma ''ei voi olla'' mitään sairautta ja selitin tilanteen hänelle ja hän sanoi että ei ne soittais sillälailla ja ihmetteli mistä ne olis semmosta saanu päähänsä. Olin ehkä hieman tyly koska päivä meni siinä pilalle ja jotenkin haisi kusetukselta ja Tuomas ei edes vaikuttanut tietävän mitään näistä taudeista, mainitsi mm. että ne oireilisi kyllä vaikka jotkut esiintyvät oireettomina. Hän sitten sanoi että ei ole ollut eikä ole, jonka sitte ignoorasin.

No nyt tuli eka kerta kun Tuomas ei enää tykänny mun ig kuvasta (joo ei iso juttu mut yksityiskohdilla on merkitystä), ei enää vastaa mun snäppeihin (no ne on striikkisnäppejä ja ei lähiaikoin muutenkaan oo, mut nyt se ei oo ees kattonu tota mun viimesintä vaik on monesti käyny paikal) ja sillee. Eli saatto suuttua koska olin aika semmone törkeen olone ku puhuin senkaa siit jutust syyttävään sävyyn.

Vituttaa vaan ja en tiiä enää mitä tehdä, haluaisin nähä sen ees kerran viel ja kattoo jos meil olis toinen mahdollisuus, mut ehkä meil vaan ei oo enää toivoa :(

Vinkkejä?