Yarina19.5.2018 11:29
1/11
Miten hoidan tän tilanteen fiksusti?

Joo eli yks mun kaveri muuttaa kokoajan aikatauluja ja muutenkin säätää tapaamisten kanssa. Esim. Kerran oli tarkoitus pitää sleepovers kolmestaan tän ja yhen toisen tyypin kanssa. Sit tää kolmas henkilö, joka oli tullu tähän vähän myöhemmin mukaan perui koko homman, koska ei päässytkään ja nää kaks meni kahestaan sitten sinne sen luo yökylään, eivätkä ilmoittaneet mulle mitään.

Sitten seuraavana viikonloppuna sovin näkeväni tätä tyyppiä lauantaina. Hän ei aluksi vastannut tosi pitkään aikaan (pariin tuntiin) mitään, kun kyselin viesteillä, että monelta nähdään ja missä. Yritin soittaa, mutta puhelin pois päältä. Lopulta sain yhteyden ja sanoi, että tunnin päästä heillä on perheen (?) kanssa joku ruokajuttu, mutta sen jälkeen voi heti nähdä ja sanoi ilmoittavansa kun pystyy lähtemään. Kaksi tuntia myöhemmin (eli tunti ruokailujutun päättymisen jälkeen) kysyin, että onko hän jo valmis. N. Tunnin päästä kertoi, että oli unohtanut, että meidän piti nähdä ja että ei voi enää tänään mihinkään lähteä, kun hiukset niin likaiset. Heillekään en voinut mennä, ilmeisesti just tän ”hiusten likaisuuden takia”.

Oli kuitenkin pahoillaan siitä, että ei päässytkään, joten lupasi nähdä seuraavana päivänä (sunnuntaina). Kun kysyin, että monelta nähdään ja missä, sanoi menevänsä sittenkin kuntosalille. Illalla sitten kysyin, että oliko hyvä treeni ja kertoi sittenkin vain jääneen kotiin katsomaan netflixiä.

Keskiviikkona lupasin mennä auttamaan häntä koulujutun kanssa, mutta hänelle tulikin ”huono olo”, joten jäi taas kotiin katsomaan netflixiä ja syömään karkkia. Siirsi koulujutun tälle päivälle ja nyt kun kyselin, että monelta tehdään, niin onkin taas luvannut viettää laatuaikaa perheensä kanssa, joka on vielä toistaiseksi töissä. Munkin pitää tää sama koulutehtäviä palauttaa ja tehdään ”ryhmätyönä”, joten omat opinnotkin alkaa jo kärsiä.

Kaveri myös on viime aikoina alkanut itkemään, jos hänelle sanoo jotain vähänkin loukkaavaa ja koska ihminen on mulle oikeasti tosi läheinen ja rakas, niin en kestä sitä, että hän joutui itkemään.

Hän on oikeasti ihana ihminen ja tää on ainoo ongelma meidän välillä. Oon ollut ennenkin samanlaisessa tilanteessa toisten ihmisten kanssa ja silloin sanoin suoraan, että tää ärsyttää mua ja eivät tän jälkeen halunneet enää nähdä mua, jäin yksin. Eniten varmaan koko jutussa satuttaa se, että tää mun frendi tietää, että mulla on ollut sama juttu ennenkin. En usko, että tekee tahallaan tätä. Ei vaan osaa ajatella tätä mun näkökulmasta.

Kuulostan siltä, että oltais jotain tooosi nuoria ja lapsellisia, kun en voi tästä uskalla sanoa suoraan ja tilanne on niin naurettavan lapsellinen. Anyways, olis kiva kuulla joku idea, että miten ilmasen tän mun kaverille ilman, että se alkaa itkeä tai suuttuu. Ja ei, en oo hankkimassa uutta ystävää tilalle tämmöisen takia.