keksinautti12.3.2018 14:55
1/1
Miten edetä tän jätkän kanssa?!!

Noni nyt voin sanoo et nyt tulee muute monimutkane ja sekava teksti. Mutta,
Oon siis sellanen tyyppi et oon aina tosi kiltti kaikille ja muutenki sellane ns. tilaa antava, et en oo yhtää sellanen kontrolloiva tms vaan jos jotenkin niin yleensä kaikki aina manipuloi mua. :D kuulostipa idioottimaiselle mut tajuutte varmaa mun ihmistyypin joka hankaloittaa tätä mun seurusteluelämää aika paljonkin.
Oon kans sellanen et tarviin oikeesti seuraa ja läheisyyttä aika paljo, ja vaikken ookkaa yhtään sellanen halipusutyyppi niin voin oikeesti huonosti jos joudun olemaan kauheesti yksin. Noh, siit ehkä johtuu tää et mul on ollu teinivuosina vaikka väkisin jostain vedettyjä jätkiä, en tiiä oonko yrittäny paikata sil sit jotain läheisyyttä ku on aina ollu pakko olla joku tms. Noh kuitenki, ku nää suhteet sit on ollu vähä mitä oli ni mul on jääny vähän hatarahkon itsetunnon lisäks sellanen olo suhteista et ei kukaa oikeesti haluu mua. Mutta kun nyt on sellanen juttu,
et oon kerranki löytäny nyt jonkun sellasen kenen kaa vois oikeesti täst tullakkin jotain. Mut en tiiä mikä mua vaivaa, ku mitä enemmän tykkään ni sitä enemmän otan tähän jätkään ns etäisyyttä, et en kehtaa olla sillee normaalisti ja luontevasti. Tykkään siit aivan helvetisti ja oon sille tän sanonu monta kertaa ja se mulle, eli kyllä, hänkin oletettavasti tykkää musta.
Yks päivä tuli puheeks et mitä me ollaan, ja hän kertoi et haluis vielä odottaa et tutustutaan paremmin ja sano et meil ei oo mikään kiire ja sillee. No ymmärrän tän ihan hyvin (kyse ei oo nyt kuitenkaan enää mistään kahesta viikosta), mut en tiiä et mitä mun pitäis tän asian hyväks nyt tehä :D Ja onks mus joku vika, ku epäilen koko ajan et täl on joku toinen kuitenki vaiks mul ei oo sellaseen oikeesti mitään syytä xd auttakaa mua!