luukas18.6.2018 19:15
1/2
miten antaa pakit hienotunteisesti

Tää on nyt eka kerta, kun oon tälläisessa tilanteessa. Oon aina kuvitellut, että pakkejen antaminen olis helppoa ja sopis mun kylmähköön luonteeseen, mutta nyt kun tosiaan vastassa on oikea henkilö, jolla on pelissä oikeista tunteita, niin tämä tuntuu kamalalta ja itsekkäältäXd

Eli vähän taustaa meidän jutusta:
Ollaan tunnettu nyt ehkä kuukauden ajan. Tutustuttiin netissä ja ollaan viestitelty lähes päivittäin. Nähtiin viime viikolla ja hän todellakin oli niin kiva tyyppi, kuin viestittelyjen perusteella olin aavistanutkin. Ongelmaksi vain muodostui se, että hän oikeasti vaikutti todella ihastuneelta muhun eleiden ja puheiden perusteella. Hän vielä sanoikin jotain tähän tyyliin: "Sä oot eka tyyppi ikinä, kenen kaa tuntuu helpolta jutella ja sun viestit tekee mut aina niin onnelliseksi."

Tosiaan, mulla oli kivaa hänen kanssaan ja meillä lensi juttu hyvin, mutta en ikinä haluaisi hänestä mitään kaveria suurempaa. Ja todellakin, haluaisin pitää hänet kaverina, mutta mietin vaan, että onkohan se edes mahdollista?

Nyt hän eilen kysyi multa, että voitaisiinko taas tavata. En oo vastannut mitään, koska en oikeasti tiiä, mitä vastata. Mun päässä pyörii kolme ideaa (jotka laitoin tohon alle), mutta olkaa kilttejä ja kertokaa mulle, mitä TE tekisitte??!

Voisin sanoo hänelle suoraan, että: "Ei nähdä." ja laittaa välit saman tien poikki.
TAI
Voisin sanoa, että nähdään ja kertoa sitten kasvotusten hänelle, että en ole hänestä kiinnostunut, mutta kavereita voidaan olla.
TAI
Basically toi 2. vaihtoehto, mutta kerron sen hänelle nyt vaan saman tien viestillä.