stripedshirt15.5.2017 20:03
1/4
Mitähän tästä pitäs aatella

Mul on nyt vapusta ollu säätöä yhen jätkän kaa...se on käyny tääl mun luona ja yhen kerran oli yötäki. Noh tänää se kävi taas ja kaikki oli ihan hyvin kunnes katoin sen puhelimesta kelloo ja si huomasin et siin oli viesti joltain tytöltä, siis ihan siinä lukitusnäytöllä etten nyt varsinaisesti lukenu sen viestei ku sitä nyt oli vaikee olla näkemättä siin ja siin oli vaan se yks viesti ettei koko keskustelua. Siin luki että "haluisin jo sun vieree" ja si semmoin persikkaemoji ja sydän. Inhottaa ku jätkä on väittäny et tykkää musta ja mietin kui se on jaksanu sit käydä tääl jos ei oikeesti tykkää ees musta...että kummankohan kans se nyt säätää ja kumman selän takana, fb stalkkauksen mukaan ainaki ois sinkku ett tuskin mistää pettämisestä kyse tai mistä sitä tietää?
Halusin vaa kuulla mielipiteit et voisko tolle olla muka joku järkevä selitys vai pitäskö mun vaa unohtaa koko jätkä kuten vakavasti mietin?
Ääh kuulostaa kauheelt teini"draamalt" vaik ollaa molemmat täysikäsiä :DDd enkä siis kertonu sille jätkälle et näin sen viestin.