evacuatedd15.7.2017 14:10
1/3
mitähä tää jäbä ny

mä tiiän että ette voi antaa mulle 100℅ varmasti oikeaa vastausta tähän kysymykseen, mut ois kiva jos ottaisitte kantaa ja ehkä tää vois auttaa muaki päässä avautuu ja mietiskelee ulkopuolistenki kaa :D

oon tuntenu yhen jäbän about puol vuotta kohta, asuu 100km päässä. keväällä kävin hänen luona, heti huomas et no kappas kuinka kävi, ei siinä ihan pelkkiä kavereita oltu, vaikka yhtään mitään ei tapahtunukkaan. ajeltii kuus tuntia autolla ja seku juteltiin. oltii aika paljon myös hänen kavereittensa kans.

ollaa silti snäppäilty päivittäin ja aina sillon tällön nakeltu sydämmiä toisten ig kuviin jne. sit muutama viikko takaperin tää jäbä käveli yhtäkkiä mua vastaan yhessä toisessa kaupungissa. siinä sit moikattii ja vaihettii pari sanaa ja tajusin et oon edellee iha helvetin kusessa tähän ihmiseen.

tän jälkee alettii snäppäillä entistä enemmän, ja eilen sit nähtii taas pikasesti. tää jätkä oli tulossa intistä lomille ja kysy haluaisinks nähä jos he ajais muutaman kaverin kans tätä kautta kotiin (yli 100km ylimääränen lenkki.. ). noh ajeltii siinä sit ja juteltii ja aloin olla vielä enemmän ihastunu. sit tuli ilmi et no tunne on molemminpuoleinen ja siis musta tuntuu etten oo tuntenu ikinä tällästä kenenkään kans.

tää jäbä sit eilen kysy et jos hän tulis tänää käymää mun luona 100km päässä. sanoin tietenki et joo ois tosi kiva nähä, mut nyt tätä jätkää ei näykkää. meinaa kyllä koko ajan mut ei.

tää vaikuttaa tosi ujolta tapaukselta ja ei kuulemma oo ikinä seurustellu kenenkää kans... ikää 19 meillä molemmilla. mietin et voiko sitä vaa jänskättää, ko aikasemmilla kerroilla sillä on aina ollu joku sen kaveri mukana :--D vai mistähä nyt on kyse

normaalisti se mulle kyllä koko ajan juttelee ja on sillee "hmm pitäiskö hmm mitä teen yhyy tahtoisin tulla"

D: haluatteko keksiä syitä kanssani nii ei räjähä pää??