Vittuenjaksaa4.5.2018 21:12
1/7
Mitä vittua teen

Tänään meni hermot yhes pelis ja löin kädet yhteen ja siitä sitte kuulu semmone pienehkö ääni. Noh, isäni ryntää huoneeseeni ja käskee olemaan hiljaa ja lopettaa hirveen ääntelyn???? Tuo ns. taputusääni oli ainut ääni minkä tein.

Sitten isäni alkaa vittuilee mulle ja minä löin käteni pöytään koska alko vituttaa se sen vittuilu, sitten iskäni ottaa mut ja siinä tuli pikku painimatsi jonka jälkeen hän nakkas mut sängylleni ja sano että se on se pomo täällä ja vittuili lisää.

Sitten sanoin että "ois pitäny vaa tappaa itteni viime syksynä." (Olin viime syksynä masentunut koulukiusaamisen takia jonka takia lopetin koulut kesken.) Isäni tämänkin jälkeen vain vittuilee mulle ja lähtee sitten huoneesta pois.

Lähdin tämän jälkeen pois kotoa, kävelin kirkolle joka sijaitsee n. 1km päässä kotoani. Siellä vaan mietin että pitäs tappaa itteni ja katoin vaan täyttä ojaa ja teki mieli vain kaatua sinne ja vetää vettä keuhkot täyteen.

n. tunnin päästä alkoi tulla kylmä ja päätin lähtä takaisin kotiin. Noin puolessa välissä matkaa katoin taas täyttä ojaa ja mietin hyppääväni sinne ja hukkuvani, sitten mulle iski yhtäkkiä hirveä paniikki. Lähdin juoksemaan kotiin päin ja henkeni ahdistu koko ajan kunnes tuntu että taju lähtee ja panikoin lisää. Pysähdyin istumaan ja olin soittaa hätäkeskukseen enkä tienny mitä tehä. Pystyin kuitenki rauhoittamaan itseni ja sain taas kunnolla happea.

Kävelin kotiin ja aloin tärisemään ja oli taas iskee paniikkikohtaus mutta sain rauhoitettua itseni.

Tää kaikki siis tapahtu noin tunti sitten. Mietin vaa nyt että mitä vittua teen. Pelottaa että iskä tekee taas jotai ja ilmotanko sossuille soitanko hätäkeskuksee vai mitä vittua. Oon siis alaikäinen poika.