Jussi9412.6.2018 20:57
1/8
Mitä vaatteita teillä pojilla oli päällä eka kerran yökylässä tyttöystävän luona

Näin paljon näitä googlessa mitä teillä tytöillä oli päällä kun nukuitte eka kerran poikaystävän kanssa mutta ei mitään ett mitä teillä pojilla oli päällä kun nukuitte eka kerran tytöystävän kanssa joten tein tämmösen kysymyksen.

Joo eli kun oin tyttöystävän luona eka kerran niin nukuin boksereissa ja t paidassa se oli ollu jo meillä pari kertaa joten oli vähän rennompi ei jännittänyt.

Kun tyttö oli eka kerran meillä niin sillä oli hame ja t paita mutta jo seuraavana yönä sillä oli pikkarit ja t paita ja oliko se suraavana kerralla kun se tuli, niin nukkui pikkareissa ja se oli niin nätti pikkareissa se oli aika tukeva (paksu) tyttö mutta kuitenkin ihana ja nätti joten päätin ett nyt mun pitää kysyy yks juttu jota oon aina halunnu tehdä ei, ei seksiä, kysyin "kuule voidaanko me tänään kun mennään nukkumaan niin makaa toistemme päällä ja halata ja pussailla ja sille" se vastas joo varmasti voidaan ja pippeli villiintyi ja nousi seisomaan ja niin mäkin villiinnyin ja tarkoitin makaa päällä alushousuissa niin tehtiin ja pussattiin KUNNOLLA!! Ai että mä olin "tärinässä" sen jälkeen oli niin ihanaa ett meinas melkein pissat tulla housuun ku pussattiin se otti kovaa kiinni musta vau... mutt ei olla enää yhessä :( mutta likkoja kokoajan etin netissä joku tulee kyllä kohta vastaan