oksennustauti1.5.2018 17:48
1/17
Mitä tekisitte tässä tilanteessa (isä pettää)

Oon tässä jo hetken pyöritelly asiaa mielessäni ja oon helvetin rikki ja väsyny miettimään mikä ois tässä tilanteessa oikee ratkasu, joten siiiis here we go...

Mun isällä ja äitillä on huomenna takana 20 vuotta erittäin vuoristorataista avioliittoa, on ollut isän alkoholi- ja huumeongelmaa sun muuta vaikka ja mitä. Oon saanut selville että isä on jo nyt jokusen aikaa (pari kk?) tapaillut toista naista ja vaihtelee tän naisen kanssa erittäin ahkeraan ja pitkiä viestejä whatsapissa. Aina välillä isä myös lähtee ”ajelulle” eli siis hässimään tätä uutta naisystävää. Oon vaivihkaa nähny muutamia isän lähettämiä viestejä jotka on ollu luokkaa ”kulta rakastan sua byhyy yhyy koita kestää <3333” ja suoraansanoen mua ällöttää koko ihminen aivan suunnattomasti. Itken oikeestaan joka ilta kun mietin miten paskamainen tilanne tää on varsinkin äidin kannalta.

Paskamaisempaa tästä tosiaan tekee se, että äiti on täysin isän pauloissa ja antaa kaikki isän puolelta lähtevät riidat anteeks toimivan avioliiton toivossa. On henkisesti tosi rankkaa kantaa tämmöstä salaisuutta samalla kun toinen suunnittelee loppuelämää isän kainalossa.

Joten siis tämän kaiken sepustuksen voin nyt päättää otsikossakin näkyvään kysymykseen mitä helvettiä mun pitäis tässä tilanteessa tehdä? Tiedän todellakin että parasta ois kipittää kertomaan äitille ja nopsaan, mut suoraansanoen en uskalla tai halua olla se ihminen joka tästä sille kertoo.