Syvähaava11.6.2017 22:15
1/104
Mitä tehdä tän pojan kans?

Eli siis oon keskellä erittäin hämmentävää tilannetta, jonka haluaisin selväksi. Kerrompa nyt vähän (nimet on muutettu):

Käyn säännöllisesti liikuntakursseja meiän lukiossa, ja yhes kohtaa meiän 5. kurssille tuli yks tyyppi. En pahemmin kiinnostunu vie siin kohtaa, koska ei osottanu mitään pahemmin kiinnostusta. Sanotaan vaikka nimellä Konsta. No Konstalla on paljon kaverityttöjä, ja täl liikkakurssil se hengas aikapaljo yhen Fionan kans. Vähitellen se tutustu myös yhteen poikaan nimeltä Arnold.

No ollaan molemmat poikia, ja kaikki aikalail tietää et mä tykkään pojist.
Tää Konsta sitte vast loppukurssist osotti semmost hienovarasta lähestymistä, kuten vastas mun kysymyksii kun kysyin jotain yleisesti ja saatto kysyä jotain "Eikö oo enempää palloja?" tyylistä, ja tuli kerran vähä juteltuu saunas uintitunnin jälkeen, kysyin myös tältä et tuleeko seuraavalle liikuntakurssille ja sano että ei tiedä.

Seuraavalla tunnilla lihaskuntotesteissä tää sit tuli kysyy mult et pitääkö tulla pitää mun polvia alhaalla kun tein eteentaivutusta ja sanoin et voi se tulla :D Se sit autto sen verran. Tän tunnin jälkeen myös heitti mulle shampoon suihkuissa viel xd

No sit tää Konsta moikkaili mua paljon käytävil ja hymyiltiin usein toisillemme, näin kerran kun meni kaupungille myös tän Fionan kans mut se tuli yksin kyselee mult liikkajutuist :D vaik Fiona on samas liikad heh.

No sitten jutut eteni, päädyttiin samalle psykologian kurssille minne Fiona ja yks toinenki kaveri tuli mut se tuli mun viereen kumminki paripulpeteil. Rupes heti juttelee ja kyselee kaikkee muhu liittyvii juttui ja kerto sit reippaasti omiaki juttujaan ja heitti vähä läppääki :D Tietty ihastuin. Ykski tunti paikat siirrettii et meiän kohal oliki yks paikka mut sit se siirs yhen tyhjän paikan siihe ni oltii taas vierekkäi. Vaihdettiin snäpitki mun alotuksest ja välil snäppäiltii, se yleens vastas mun turhiinki snäppeihi ja itekki laitto jonku kuvan ittestää :D Näin sit kerran psykas ku katoin sen instaselailuu kuinka siel vilahti myös jonku alastoman miesmallin kuva, mitä se vilkas nopsaa ja selas pois. Toinen samantapane juttu oli ku oltii suihkus kahestaa ja näin et sil seiso sillai puoliksi you know ja se puristi .. sitä :Dd Sit next oliki psykologiaa mihnä taas juteltii normisti.

No tämmöstä se oli muutaman viikon, kunnes näin et se alko ignooraa mua. Oli hiljane eikä moikannu. Mut sitte pia saatto olla ihan normaali.
Kysyin sit siltä snäpis johnai kohtaa että onko kaikki ok ku on ollu hiljanen. Selitti sit et ei oo käyny mitää mist ei selviäis, sanoin sit et mulle voi puhuu jos silt tuntuu ja se sit kiitti :D Tunnin pääst se sit tuli kysyy yhest psykologian jutust ja pyyteli apua ja autoin sitä ja sit juteltiinki joku 3 tuntia, vaikutti iha mielusalt ja se käyttiki paljo emojeja ja ku kysyin mist se tulee ku laitto autost snäppii nii kerto sit senki pitkästi :)

Seuraavana päivänä taas täys ignooraus, ihanku ei tuntis ja mua jotenki niin suretti. Kyllästyin tähä johnai kohtaa ja kysyin sitte et Ollaanko me ny kavereita (snäpis), se kysy et "Ai mitä tarkotat?😅" aikalailla toistin sit kysymyksen ja ei kuulemma tienny ja sanoin etten mäkää tiedä ja toivotin yöt ja se mulle :D
Pian sit meiän piti mennä yhil radoil liikast ja tehtiin Fionan ja Konstan kaa kolmen ryhmä, yhtäkkii ku selvis et mä oon niitten kaa niin Fiona väitti et kylki on kipee ja et ei voi tulla ku oltiin auton luona. Konsta sit pakotti sen tulee, hämmennyin vähän kun Fiona ei puhunu enää mitään kyljestä kun Konsta pakotti sen mukaan. Fionankaa sit tuli juteltuukki ja se vaikutti tosi mukavalta!:3

No tän jälkee meni iha perus taas, se mm. seuraaval psykan tunnil näytti jotai kuviaki koneelta ja olin sillai jaahas tyylil. Päätin sit pyytää kahville myöhemmin snäpis ja se keksi kaikkii tekosyit ettei tarvittis tulla kuten et "Mä en juo kahvia 😂" sit se keskustelu meni vähä sivuu ja sit kysyin et mennäänkö me vai ja se jatku näin:

Konsta: "Mä en juo kahvia ja etkö voi sanoo sitä täs?" (en tiedä mist se sai päähänsä et mul olis asiaa)

Mä: "Ei sit ja no täs ny oli vähä kaikkee"

Se "Sano täs tai älä sano milloinkaan"

Mä: "No näköjään en sano milloinkaan"

Se: "Kai tiät et rakastan Fionaa?"

Sit esitin et mä en tiiä mist se puhuu et miten toi ny liittyy mihkää, sit se selitti et "that I'm heartless because she stole it" sit sanoin et "but did you ever really have a heart?" sit se vissii otti itteensä ja rupes selittää et sen luottamus pitää ansaita ennenku se voi "let down my guard". Sit sanoin et mul ei oo vrm montaa tapaa saada sen luottamusta ja se sano et "You are god damn right" johon vastasin "Good, because I don't care" mihi se ei vastannu.

Sit meil oli liikkaa, mihnä käyttäydyin sille tosi loukkaantuneena, välttelin ja kun se tuijotti mua viskasin pallon kädestä pois ja lähdin toiseen saliin. Välttelin sit myös näkyvästi käytävillä ja about siihen aikaan se yllättäen esti mut snäpis. Suihkuis tää yks Arnold kuulosti vittuileval äänel kysyvän Konstalt "MITEN MENEE?", johon Konsta vastas hiljasesti "No mitäs täs..".

Sit oltiin "riidoissa" mut siitä huolimatta se tuli mun viereen psykassa, vaik Fionan vieres oli vapaa paikka ja se jutteli Fional ja yhel toisel tyypil mut silti oli mun vieres mut oltiin mykkinä ja yhes kohtaa se kääns konetta ja selkäänsä vähä muhun päin.

Yli viikko meni kunnes sanoin sil liven et on asiaa mut sanon snäpis sit se poisti eston ja laitto siel "Yo tell me" ja sit pyysin anteeks, ja se anto anteeks ja pian tulikin kysyy yhen opettajan sukunimee :D Sit itekki snäppäsin sil myöhemmi vähä ja se mm. laitto ittestään söpön ruman kuvan ja oli normi.

Hämmennyn kokoajan, mikse ilmotti mul sen tunteist Fionaa kohtaan? Mitä se on halunnu musta? Olisin halunnu alottaa vaan kaverina ja vaik pysyykki semmosen? Ollaan molemmat osotettu signaaleja jotka voi tulkita kaverillisiks. Voinko mä vaan keskustella tost meiä riidast ja selvittää noi hommat kysymäl suoraan, mitä mieltä ootte?