hupse1.5.2018 18:45
1/3
Mitä tehdä tälläisessä tilanteessa!!!

Ollaan seurusteltu reilu vuosi. Alussa molemmat ajattelivat että tämä on se, jonka kanssa tulen aina olemaan. Riitoja toki tuli aina välillä, mutta ne saatiin aina sovittua niin että molemmille jäi hyvä mieli ja sitten tuntui että rakastettiin taas vaan enemmän ja enemmän. Ollaan molemmat hoettu aina toisillemme ettemme aio koskaan jättää toista (ainakin ennen hoettiin). ELi lyhyesti: suhteemme on ollut täydellistä ja kaikki aina sanoo etteivät voisi koskaan kuvitella meidän eroavan.

Nyt ollaan kuitenkin sellaisessa tilanteessa, että toinen osapuoli ei tahdo nähdä, koska haluaa selvitellä omia juttujaan rauhassa ja käyttäytyy minua kohtaan eri tavalla kuin ennen. Nykyään on todella hankala edes saada halia puhumattakaan siitä että hän kehuisi minua. Riitelemme lähes päivittäin jostain asiasta mistä hän hermostuu, vaikka ei todellakaan olisi tarvetta. Hän sanoo kuitenkin ettei halua erota ja vaikka haluaisikin, niin uskoo haluavansa palata yhteen puolen vuoden sisään.

Onko tämä sellainen "alamäki" tilanne, josta voi selvitä ja palata ennalleen siihen miten aiemmin kohdeltiin toisiamme vai onko turha edes yrittää. Tällä hetkellä hän siis tahtoo vain omaa aikaa, mutta ei hakua erota (ainakaan ei ole sanonut niin). Vai onko mahollista, että hän yrittää saada kaikesta ongelman aikaan eikä vaan uskalla myöntää haluavansa jättää minua?