tukehdu_juustoon24.4.2017 16:19
1/5
Mitä tehdä poikaystävän kanssa? Yksipuolista rakkautta mieheltä? :(

Ollaan oltu yhdessä kohta kuusi vuotta. Muutin pari vuotta sitten opiskelemaan Helsinkiin, ja poikkis jäi töiden takia Tampereelle. Ei näillä näkymin muuttaisikaan tänne. Itse olen kiintynyt Helsinkiin.

Kuitenkin, olen tällä hetkellä syvästi masentunut ja hukun kouluhommiin. En kykene tuntemaan rakkautta enää poikaystävääni kohtaan. :( Ehkä ainoa rakkaudenosoitus on se, että toivon että hän löytäisi jonkun arvoisensa. Koko suhteen ajan hän on pitänyt mua kuin kukkaa kämmenellä kaikista vaikeuksista huolimatta.

Poikaystäväni on joutunut kestämään koko suhteen ajan kohtuuttoman paljon mun mielenterveysongelmia, (entistä) huumeongelmaa ja sitä, että häntä vituttaa suunnattomasti tää välimatka.

Mitä kannattaisi tehdä? Tuntuu että olen hirveä ihminen valehdellessani hänelle että rakastan häntä, mutta toisaalta en tiedä johtuuko rakkauden puute masennuksestani. Masennusta aletaan hoitamaan sähköhoidolla kesällä, joten vointini ennusteiden mukaan kohenee. Olen kuitenkin jutellut perheterapeutin kanssa tästä, ja hän myös toi esille näkökannan että jatkuva omassa syyllisyydessä vellominen ja suhteessa väkisin roikkuminen voivat ylläpitää masennusta.

Ongelma on siis suomeksi sanottuna se, että poikaystäväni rakastaa mua, mutta mä en kykene rakastamaan häntä. Pitäisikö heittää kuuden vuoden suhde kaivoon, vai jaksaa uskoa rakkauteen? D: