Karahvikirahvi13.6.2017 19:29
1/1
Mitä teen tän jätkän kanssa? Ahdistus maximus:/

Aloin säätämään pari-kolme kuukautta sitten kaveripoikani kanssa. Tavallaan meillä on fwb-suhde, mutta silti välillämme on ollut myös enemmän kuin ystävyyttä (kutsumme toisiamme rakkaiksi ja meillä on tunteita toisiamme kohtaan)

Poika kuitenkin teki selväksi heti alusta asti ettei halua seurustella, mutta haluaa kuitenkin viettää aikaa kanssani ja tehdä kanssani juttuja joita seurustelevat tekevät. Mulle asia oli ihan fine, koska mielestäni se "parisuhteessa"-leima ei sinällään merkkaa mitään. Poika myös on sanonut, että oltaisiin kuitenkin toisillemme ainoat tällaiset vähän spesiaalimmat kaverit, eli siis muiden kanssa ei saa alkaa säätämään, eikä saa "pettää".

Kaikki sujui parin kuukauden ajan hyvin, kunnes nyt pojan käytös alkoi ihmetyttää. Ollaan yleensä nähty noin kolmesti viikossa, mutta nyt ei olla nähty viikkoon. Poika sanoo olevansa väsynyt töiden takia, eikä jaksa nähdä. Siitä huolimatta hän viettää aikaa muiden kavereidensa kanssa, joten jaksamisessa en usko olevan ongelmaa:/ Poika juttelee minulle kyllä ahkerasti ja on sanonut että haluaisi kovasti nähdä, mutta ei vain töiden takia jaksa.


Ja nyt kun kirjoitan tätä, niin tajuan että selvästi poikaa ei enää vain kiinnosta, muttei viitsi sanoa sitä minulle suoraan, joten hän sanoo olevansa väsynyt töistä. Mutta mitä minä teen? En voi jättää häntä, sillä emme seurustele, enkä myöskään voi vain lopettaa yhteydenpitoa, koska poika on kuitenkin mun pidempiaikainen kaverini ja joudumme olemaan opiskelun takia paljon tekemisissä. Oon yrittänyt jutella asiasta, mutta poika sanoo että haluaisi ehdottomasti viettää kanssani aikaa ja että murehdin turhaan. Tilanne ahdistaa, enkä jaksa jumittaa "suhteessa" joka tuo enemmän stressiä kuin hyvää oloa :(