Palmunhoitaja28.7.2017 20:32
1/5
Mitä teen tän jätkän kanssa...

Eli takana on siis noin vähän vajaa vuoden kestänyt suhde, joka ei missään vaiheessa ollut erityisen terve tai hyvä, mutta en siitä koskaan aikaisemmin osannut lähteä. Tyhmä minä.
Poikaystävä sitten oli suhteen aikana pettänyt useampia kertoja, nimitellyt, hakannut ihmisiä ja juotunut hakatuksia, joutunut sairaalaan tappeluiden takia ja monta kertaa melkein päässyt jopa hengestään. Jotenkin olin kuitenki aivan ärakastanut tähän tyyppiin, autoin aina kun oli vaikeaa ja huolehdin kovastikkin. Koskaan jätkä ei mulle suhteen aikana sanonut mua rakastavansa tai jos sanoin niin ei tosissaan, osteli paljon lahjoja ja luuli sen kai korvaavan asiat.
No, noin viikko sitten käytiin aika isokin faitti meidän suhteesta ja purkauduin täysin kaikista edellä mainituista ongelmista. Kehtasi kysyä mitä hänen pitäis mulle ostaa, että lopettaisin vikinän :/
Siinä vaihees mulle riitti ja sanoin et tää oli nyt tässä, käskin jätkän pakata kamat ja lähtee helvettiin mun kämpästä (asui siis mun luona) lähti sitten. Kävi tuon lähtemisen jälkeen kauheesti sääliksi, kun kuitenkin tiesen ettei tuol välttämättä mitään paikaa olis mihin mennä.


Tänään sitten joskus yhdeksältä illalla, tuli joku paukuttelemaan oven taakse. Kävin avaamassa ja tietenkin exähän se siellä, mutta tosi kurjan näköisenä. Silmät punaisena itki hysteerisesti, joka tosiaan yllättä, sillä ei koskaan meidän suhteen aikana ollut itkenyt eli eka kerta kun näin ton itkevän. Toinen silmä mustana ja käsivarret viiltely jälkiä täynnä, joka pelästytti mut aivan saatanasti. Heti aloin itteäni syyttämään, kun oli tohon tilaan joutunu. Exä on sairastanut masennusta jo ennen meidän yhteen menoa ja viiltely tolloin hyvin paljon. Sillon ku suhteeseen päädyttiin niin tuin tota sen verran, että haki hoitoa ja masennus helpottikin paljon, eikä meidän suhteen aikana enää viilellyt.

Hetken aikaa tuijotin tota sitten mitään sanomatta, ennenku exä sit halasi tosi tiukasti ja sano ettei tajunnut miten paljon mua rakasti ennen kuin lähin. Selitti itkien, että sillä ei oo enää mitään ja haluu olla vaan mun kanssa :(
Kieltämättä rupes itteäniki itkettää. Istuttiin eteisen lattialla varmaan tunnin verran toisissame kii ja kuuntelin ku toi kertoi rakastavansa mua ja vaikka mitä.
Lupasin, että saisi jäädä mun luokse yöksi ja nukuttiinki virekkäin, toi raukka sitten tiukasti mun kädestä pitäen ennenku nukahti. Sovittiin, että aamulla puhutaan asiat läpi. Jätkä jäi makkariin nukkumaan ja ite oon siirtyny olohuoneeseen, kun ei tuu uni millään. Vieläkin välitän tosta ihan tosissani ja tuntuukin, että hänkim haluais tosissaan yrittää, mutta en tiedä voinko antaa anteeks kaikkea mitä meidän välillä on tapahtunu :/

Mitä te tekisitte mun tilanteessa?