moianonyymi11.7.2018 21:37
1/7
Mitä teen tän jätkän kanssa?

Moi demut auttakaa! :(

On ollut helmikuun lopusta asti säätöä yhen jätkän kanssa, joka ilmoitti aika nopeasti tykkäävänsä musta. Itse pidin hänestä vain kaverina, kunnes alkoi tulla tunteita. Hän kertoi, että on ennen ollut kiinnostunut muista naisista, mutta kiinnostus on päässyt nopeasti loppumaan. Edellisiä suhteita ei ole, vaan 10 random yhenillanjuttua jotka edennyt loppuun asti (ei loppuunasti edenneitä yhteensä jotain 20) tai fwb suhdetta tms.

Jätkä siis heti alussa ilmoitti että kiinnostan häntä, juteltiin öisin tunteja puhelimessa ja snäpättiin paljon. Nähtiin n. kerran kuussa koska hän asuu kaukana. Kertoi myös että ei käy panemassa muita koska vain minä kiinnostan.

Päätettiin toukokuussa että ollaan yhdessä, mutta nyt juhannuksena halusikin eron, koska parisuhde ja se että pidän hänestä, ahdistaa häntä :D Haluaisi kuitenkin jatkaa niinkuin alkuaikoina, eli että hengataan ja nukutaan yhdessä + pussaillaan yms tiiätte kyl :D On kuitenkin ilmoittanut että kaverit menee yhä mun edelle ja että koska ei olla parisuhteessa, hän käy panemassa muita jos sattuu siltä tuntumaan :D mulle tää ei kuitenkaan oo ok koska en haluaisi tauteja ja muutenkin tykkään jätkästä. Toistaiseksi häntä ei siis ole muut kiinnostaneet, mutta en haluaisi olla ns. varalla ja odottaa että hän löytää kiinnostavamman naisen. Olen sanonut tästä ja suuttunutkin, koska hän väittää välittävänsä minusta, mutta silti olisi valmis panemaan muita vaikka se loukkaisi minua. Hänen panemisensa eivät kuulemma ole minun asiani :D Suuttuessani tästä valitan kuulemma turhasta ja jätkä on myös ilmaissut että ”negatiivisuuteni” on vähentänyt hänen kiinnostustaan.

Mitä teen tän jätkän kanssa? :( Onko ihan turha nähdä vaivaa kun hän asuu niin kaukana ja ei osoita välittämistään oikein millään tavalla? En oikeesti osaa sanoa onko pillun perässä vai ei, kun on esitellyt kavereilleen ja perheelleen ja halusi suhdettakin, kunnes alkoi ahdistamaan.