Poistunut demittäjä15.7.2018 12:53
1/1
Mitä teen tällä kaverilla?

En jaksa tätä enää. Kaveri pisti välit poikki, mutta itse anelin hänet takaisin. Tiedän, että hänen asiat minua kohtaan satuttaa ja hän ei ymmärrä tilannettani enää mitenkään ja silti en halua menettää häntä, vaikka hän on luovuttanut suhteeni. Olen yrittänyt olla reilu, mutta sitten kerran tällä viikolla kun sanoin hänelle, että pidettäisiinkö taukoa juttelusta, hän ajatteli suoraan, että haluan välit poikki tai jotain. Hän on myös sisäänpäin kääntynyt, niin ei osata enää jutella normaalisti. Ei varsinkaan tämän jutun jälkeen. Kaveri siis esti minut joka paikassa somea heti, kun ehdotin taukoa. Tein ylimääräisen käyttäjän, jolla saisi yhteyden. Nyt pelkään, että jos juttelen hänen kanssaan, hän hylkää minut. Nyt pelkään, että kaikki minut hylkää lopulta kuitenkin.

Mutta siis tuntuu siltä että pitää olla koko aika varuillaan, ettei joku hylkää yhtäkkiä. On hirveästi epäonnistumisen ja hylkäämisen tunteita. Vaikka on perhe, silti mietin että olen paha ihminen, etten ansaitsisi ketään. Ja jos menetän tämän "kaverin", en tiedä onko elämässäni sitten ketään. Tämän jälkeen on vielä yksi kaveri, mutta hänen kanssaan en ole jutellu asioista niin tarkasti. Eli minulla ei ole ketään kaveria enää, jolle avata sydämeni. Olen niin rikki!

//Ja jos katkaisen kaverin kanssa välit kokonaan, muutan joskus porukoille osaston päätyttyä (koska en saa olla vielä yksin), niin miten voisin kulkea kaupungilla, jos törmäisin häneen? (Hän asuu siis keskustassa, niin siksi pelkäisin kohtaamista). Ja jollain tavalla haluisin pitää yhteyttä, mutta en tiedä riittääkö juttuni enää hänelle edes..

Olen jollakin tapaa riippuvainen tästä kaverista, koska kun hän esti, tuntui että maailma kaatuisi päälleni. Suhde on alkanut amiskan ajoilta eli n. 3-4 vuotta ollaan tunnettu. Alussa meillä meni hyvin, mutta sitten kun jouduin osastolle, niin alamäki alkoi.. Nyt hänelläkin on masennusta (todettu) ja itselläni on myös masennusta. (Vakava masennus. Mietitään epävakaata personnallisuus häiriötä)

Juttelenko vain silloin välillä ja katson mihinkä tämä menee vai mitä? En tiedä uskallanko katkaista välejä. Varsinkaan nyt kun just anelin häntä takaisin.

What's wrong with me?