Anonymousgirlet19.5.2017 22:16
1/1
Mitä teen mun ärsyttävän serkun kanssa?

Oltiin pieninä parhaita kavereita, mutta mä ainakin oon kasvanu erilaiseks. Se tosin vielä taitaa ajatella että ollaan parhaita kavereita.

Sen kans on nöyryyttävää kulkee julkisessa paikassa. Esim. viimeks kun käytiin kirpparilla niin se vaan tulee mun luo ja pierasee. PIERASEE. Siinä oli kyl muitaki ihmisiä lähellä.
Tänäänkin, kun oltiin kaupassa ja ohi menee pari mun luokkalaista, se serkku alkaa huutamaan niitä homoiks ja huutaa niitä niiden pilkkanimillä. Se niinku tahallaan nolaa ja nöyryyttää mua.
Yleensäkkin, jos se puhuu jostain tyypistä, niin se ei puhu ikinä mitään hyvää. Aina se on kertomassa sen jonkun rumasta naamasta ja läskistä takamuksesta. Se saattaa julkisesti alkaa vaan kertomaan rumia vitsejä ja ilkeitä asioita edessäkulkevasta henkilöstä niin, että ko. henkilö kuulee sen.

Tää serkku on tosi lapsellinen eikä ikinä oo vakavissaan. Aina kaikesta pitää tehdä iso vitsi. En tiedä tajuaako se itekkää minkälainen se on? Syytä siihen miks mä välttelen sitä? Syytä siihen miksen vastaa sen viesteihin tai snäppeihin? Se ei vaan ymmärrä tai halua ymmärtää.

Äitikin aina valittaa mulle ku on niin noloo käytöstä multa jos räplään puhelinta kun serkku on kylässä, ja se kyselee että yritänkö loukata sitä ja että minkä takia oon tällänen kun se on meillä. Oon äitille yrittäny selittää että miks en hirveesti haluis olla tän kyseisen serkun kanssa, mutta musta tuntuu ettei se vaan tajua.
Tästä tais nyt vaan tulla tämmönen avautuminen kun en viitti kellekkään tietylle henkilölle enää valittaa.


Miks kaiken pitää aina olla niin hankalaa.


NIIN, ja se kans, että tämä serkku on jo reilusti yli 15-vuotias. Mitä mieltä te ootte tästä?