tytsylivaa3.5.2017 14:28
1/3
mitä tässä tilanteessa pitäis tehdä?

Tästä voi nyt tulla aika sekava viesti koska harvemmin tänne kirjottelen, mutta nyt tartten kipeesti vinkkejä.

Tosiaan siis yläasteella mun kanssa samalla luokalla oli yks poika josta oon aina ollu jollain tasolla kiinnostunu ja me myös liikuttiin suurin osa yläaste ajoista samassa porukassa. Ysiluokan keväällä sittes oltiinki paljo yhteydessä ja flirttailtiin jne. eli ilmassa oli molemminpuolista ihastusta. Koko kesä pidettiin tiiviisti yhteyttä, kunnes sitten ihan yhtäkkiä syksyllä poika lopetti käytännössä seinään yhteydenpidon. Tyhmänä en sillon kysyny että mistä oli kyse, mutta asia jäi vaivaamaan tosi paljon. Tiedän kuitenki sen verran että kyseessä tuskin oli toinen tyttö, koska meillä on kuiteni paljo yhteisiä kavereita ja oisin varmasti asiasta kuullu. Tässä vaiheessa siis siirryttin molemmat samaan lukioon, mutta koska lukio on iso niin ei oikeestaan nähty kun korkeintaan satunnaisesti käytävillä muutaman kerran viikossa. Ei myös oikeestaan liikuttu enää samassa kaveriporukassa. Olin ollu tähän poikaan tosi ihastunu, joten otin välejen menetyksen tosi raskaasta ja saatoin alkaa koulussakin itkemään jos näin sen jossain.

No, lopulta sitten lukemattomien ystäville avautumisten ja itkukohtausten jälkeen aloin pääästä pojasta jotenki yli talven mittaan. Sitten viime kesänä päädyttiin samoin juhliin ja viettämään yötä muutaman kerran yhdessä juhlailtojen jälkeen. Sovittiin samantien että tästä ei sitten tuu mitään vakavaa, että enemmän vaan friends with benefits juttu. Pidettiinki kesän jälkeen jonkun verran yhteyttä, mutta lopulta sitten lähinnä taas tän pojan alotuksesta lopetettiin yhteydenpito kokonaan. Huomasin olevani uudelleen ihastunu ja tuntu niin tyhmältä, että olin taas saanu itteni siihen tilanteeseen. Jotenki sain onneks itteni taas jotenki kasattua ja päätin että en enää iknä päästä itteeni samaan tilanteeseen, mutta mitenkäs kävi.

Viime viikonloppuna olin menossa juhliin, joissa tiesin myös tän pojan olevan ja tein ihan tietosen päätöksen että en edes juttele hänen kanssa. Kuitenki sitte kauheessa humalassa päädyttiin taas viettämään muutama yhteinen yö ja nyt on taas tässä. Ollaan oltu pari päivää snäpissä yhteydessäja mulla ei oo mitään tietoo mitä mun pitäs tehä. Mua pelottaa että satutaan taas itteeni ja että pitäs laittaa välit poikki nyt ennenku toinen osapuoli kerkee. Toisaalta mun kaikki vanhat tunteet on tullu taas pinnalle ja elättelen toiveita että jos tästä nyt tuliskin jotai. Mä en ees tiiä, että miten joku ihminen voikaan vetää näin paljon puolensa, koska en oo koskaan ees ihastunu kehenkään muuhun kunnolla.

Huh nyt tuli kyllä pitkä teksti, mutta toivon että joku jaksais lukee ja kertoo mitä ihmettä mun pitäs tehä. Tietty jos joku on samanlaisessa tilanteessa nii haluaisin myös kuulla, koska nyt mulla on lähinnä tyhmä olo, että miten oonkin taas joutunu tähän tilanteeseen.