Kirvesveitti28.6.2017 0:48
1/5
Mitä tän pojan mielessä liikkuu?

Tää poika käyttäytyy mua kohtaan ku joku tuuliviiri, eikä sen ajatuksista ota selvää, vaikka must tuntuu, että vastaukseks riittää, että hän on miespuolinen henkilö.

Tilanne: aloin snäppään mua 2v vanhemman pojan kanssa n. kuukausi sitten. Aluks ei oikein puhuttu mitää vaa snäpättiin kuvilla (ei mitään nudeja tai dp). Sit hän soitti mulle kännissä yks viikonloppu ja kysy et haluanko tulla hänen luokseen juhannuksena kun on bileet. Poika on mun mielestä hyvännäköinen ja ainakin silloin hän oli ihana luonteeltaan joten suostuin. Aloin jännittämään juhannusta ja laskin jopa päiviä.

Koska asun eri paikkakunnalla, hän oli tulossa käymään kaverinsa kanssa täällä mun paikkakunnalla hakemassa nuuskaa ja kysyi että haluanko nähdä häntä samalla. Tietenkin halusin nähdä. Pari tuntia aikaisemmin ku meidän ois pitäny nähdä, tää poika feidas mut. Hän kävi kuitenkin täällä, mutta huomasin pojan mystoryssä kuvan kun hän oli ajamassa jo takaisin kotiin päin. Hän ei ees ilmoittanut että ei halua/voi nähdä. Siitä tuli aika paha mieli. Kysyin syytä, että miksi hän ei edes ilmoittanut että ei voida nähdä, niin vastaukseksi tuli, että on töitä huomenna niin ei jaksanut nähdä (vaikka oikea syy oli se että hänellä oli 2 muuta muijaa mukana. Tätä ei kertonut itse vaan sain tietää muuta kautta, eikä poika tiedä että mä tiedän niist muijista). Olin vähän sillee öö mitä vittua? mutta en sanonut siihen enää mitää. Annoin asian olla ja jatkoin elämääni. Poika soitteli minulle edelleen ja pyysi anteeksi käytöstään. Vaihdeltiin kuulumisia ja kaikki tuntui olevan taas hyvin, kunnes tuli se juhannus. Arvatkaa mitä taas kävi?! No se feidas mut taas. Ensin hän oli lähdössä kalajoelle ja ilmoitti siitäkin vain päivää aikaisemmin, mutta loppujen lopuksi hän vietti juhannuksen kuumessa kotona joka on ihan ymmärrettävää, että jos on kipeä niin ei juhlita. Mutta vaikka hän ei ois tullu kuumeeseen hän ois feidannu mut silti sen kalajoen takia. Pidin pojalle mykkäkoulua koska mulle tuli oikeesti paha mieli ja loukkaannuin. Poika lähetteli mulle kuitenki edelleen hyvät yöt ja hyvät huomenet pusuemojien kera. Hän kommentoi edelleen instagram kuviini ja kehuu kuinka kaunis olen. Miks hän feidaa mut jatkuvasti?

Muutan ensiviikolla samalle paikkakunnalle tän pojan kanssa niin pitäskö mun pyytää häntä kahville vai antaa olla? Tuun menee samaan kouluun ku tää poika ja viel samalle alalle nii en haluais kuitenkaan et meidän välit jäis mitenkään awkwardeiksi, vaikka hän aloittaa viimeisen vuoden ja mä vasta ekan.

Pitäskö mun kysyä tältä pojalta että mitä mieltä hän on musta? Oisin ite kiinnostunut tutustumaan tähän poikaan mutta hän tekee tällästä niin en tiedä onko kannattavaa.