ciarella28.2.2018 23:42
1/3
mitä tää kaverin poikaystävä meinaaa

Eli siis mietityttää onko yhdellä pojalla jotain tunteita mua kohtaan, vai oonko vaan vainoharhainen? Pahinta tässä on vielä se, että se sattuu olemaan mun kaverin poikaystävä ja oon jopa ehkä vähän ollut ihastunut tohon poikaan ennenkun ne on alkanu seurustelee (kumpikaan näistä ei onneks tiiä sitä).

Mutta niin olin pari päivää sitten bileissä, joissa oli noin 15 ihmistä (mukaan lukien toi poika ja sen tyttöystävä). Jossain välissä kun tän pojan tyttöystävä oli suht kännissä, niin tästä pojasta tuli vähän ahisteleva/lähentelevä. Esim. koski mua peppuun (entiiö oliko vahinko), otti mun peiton ja kun pyysin saada sitä takaisin niin halus kääriä sen takaapäin mun ympäri (jota ite pidän ehkä vähän outona:/) ja oli muutenkin tosi kiinnostunut kokoajan mun poikajutuista ja onko mulla säätöön kenenkään kanssa. Voi olla että tässä oli muutakin, mutta en nyt muista enempää.

Sitten seuraavana iltana se alko laittelee snäppiä mulle. Kyseli että mites mulla meni se viime ilta yms. Sitten alko taas kysely että kuka jätkä mieluiten meiän luokalta ja oonko kiinnostunut kenestäkään. Vastasin, että eipä oikeen enää kukaan varmaa kiinnosta. Sit laitto että "ai 'enää' kukaan ;) onko joku sitten joku kiinnostanut?"
Pyrin vastaamaan niihin viesteihin aika ns. tylysti tai epäkiinnostuneesti.

Mutta juuu yrittääkö tää nyt iskee vai mitä? Mulla on vähän huono omatunto, varsinkin koska seurustelee mun suht hyvän kaverin kanssa :/.