Kirvesveitti11.6.2017 4:56
1/3
mitä tää jätkä tekee?

Tälläsii keskusteluja on miljoona mutta pakko tunkea omakin tänne. Eli siis aloin seuraamaan instagramissa yhtä aika hyvännäköistä poikaa (ihan tavallinen, ei fuckboy tyyppinen) ja hän seuras takas. Muistan kun ajattelin että lisäispä toi mut snäpissä. Noh, vähän ajan päästä hän sit lisäs mut snäpissä. Ei juteltu viikkoon mitään snäpättiin vaan kuvia (ei mitää alastonkuvia eikä mitään muutakaan sellaista). Yks ilta hän sit kysy et mitä mä teen ja mitä mulle kuuluu. Juteltiin pitkälle yöhön kaikkea. Alettiin juttelemaan joka päivä. Hän asuu 200km päässä musta, mutta muutan kesällä samalle paikkakunnalle. Hän kyseli, että onko mulla poikaystävää ja kehui että olen mukava, hauska ja tosi kaunis. Viime viikonloppuna oltiin kummatkin juomassa ja sit hän soitti mulle yhtäkkiä snäpin kautta. Sit hän pyysi mun oikean numeron ja juteltiin niitä näitä ja sit hän kysyi voisiko soittaa myöhemmin uudelleen. Suostuin. Hän soitti sit kolmen aikaan yöllä, kun olin juuri tullut kotiin. Kummatkin oli humalassa. Hän kertoi, että oli tulossa mun paikkakunnalle ensi viikonloppuna ja kysyi haluanko nähdä. Halusin tietenkin nähdä ja samalla hän kysyi, että haluanko juhannuksena tulla hänen kotibileisiin. Sanoin tulevani mielelläni. Hän sanoi puhelussa samalla kuinka haluaisi viereeni nukkumaan ja toivotti hyvät yöt ja sanoi, että nuku hyvin.

Aamulla kun heräsin häneltä oli tullut "huomenta" -viesti whatsapissa. Vastasin ja sitten valitettiin yhdessä krapulaa ja juteltiin taas niitä näitä. Illalla tuli "hyvää yötä <3" -viesti. Seuraavana aamuna tuli taas "huomenta" -viesti, ja tähän vastattuani hän soitti mulle ja sanoi olevansa töissä, mutta sanoi että mulle riittää aina aikaa. Kyseli kuulumisia ja oli tosi mukava mulle. Aloitti monta kertaa päivässä keskustelut whatsapissa ja vaikutti muutenkin kiinnostuneelta. Tätä jatkui viikon kunnes yks ilta olin nukahtanut aikaisemmin sohvalle ja kun yöllä heräsin niin huomasin, että hän ei ollut laittanut mulle "hyvää yötä<3" niinkuin hänellä oli tapana. Ajattelin silloin vaan, että ehkä hän ei ole kerennyt nyt laittaa tai jotain. Seuraavana aamuna "huomenta" viestiäkään ei ollut tullut vaikka hän oli käynyt paikalla whatsapissa. Päätin sit ite laittaa hänelle sen viestin ekana. Yleensä hän vastaa heti, mutta tällä kertaa hänellä kesti vastata 3h ja vastas ilman mitään emojeja että "huomenta". Ennen hän ois kysyny että nukuitko hyvin tai jotain vastaavaa, mutta nyt ei kysynyt. Päätin ite kysyä sit että "mites töissä menee?" Vastaukseks tulee vaa et "hyvin". Hän vaikutti tosi oudolta ja siltä että hän yrittää päästä mahdollisimman nopeasti pois tilanteesta. Kysyin, että jutellaanko myöhemmin uudelleen ja hän sano että "joo". Noh, eipä muuten juteltu, eikä hän jatkossakaan laittanut mulle enää mitään viestiä.

Sit koitti se päivä kun hän oli tulossa käymään mun paikkakunnalla. Kysyin sit häneltä että haluaako hän nähdä vai ei, että sovinko muuta menoa. Tähän vastas vaa että "sovi vaan". Hänestä ei kuulunut illan aikana mitään, mutta sitten huomasin hänen snapchat mystoryssa olevan kuvan, että hän oli ajamassa jo takaisin kotiin. Tuli aika paha mieli :( Kysyin sit häneltä, että eikö häntä kiinnosta enää puhua mulle vai mikä on ku hän on menny nii hiljaseks ja haluaisin että asioista puhutaan suoraan. Vastaus oli että "tässä parin päivän aikana on tapahtunu nii paljon paskoja juttuja että en oo puhunu kellekkään" kysyin sit että mitä paskoja juttuja ja sain tietää hänen kaverinsa ajaneen kolarin ja on sairaalassa ja henkiinjäämisen mahdollisuus on pieni(en tiedä kuinka todenperäinen tarina). Hän sanoi, että ei halua puhua asiasta enempää. Se oliki sit meiän viiminen keskustelu.

Kummaa mun mielestä, että hän odotti nii paljon mun näkemistä ja sit yhtäkkiä feidaa. Myös se että pystyy muille puhumaan ja päivittelemään snäpin mystoryä ja instagramia, mutta ei mulle muka pysty puhumaan. Alko kyllä suututtamaan kun instagramiin oli julkaissut uuden kuvan ja tekstinä oli, että "kävimpä reissaamassa paikkakunnalla X" tossa siis oli tän mun kotikaupungin nimi.

Voisko joku kertoa että mitä tää jätkä oikein tekee? Eikö sitä enää vaa kiinnosta ja on niin nössö että ei uskalla suoraan sanoa että ei kiinnosta. Voiko mulla olla vielä mahiksia vai onko kaikki mennyttä? Ärsyttää suunnattomasti koska olin kerennyt vähän ihastua häneen.