chocolateholist6.5.2017 14:26
1/1
Mitä tää jätkä meinaa??!!

Eli siis tarvitsen apuu koska mulla ei oo mt hajuu mitä tänjätkän käytös on eli alotetaan nyt ihan siitä että olin jutellut snäpissä yhen mua vuotta vanhemman pojan kanssa joka on siis samassa koulussa kun minä.
se snäppäs mulle ihan säännöllisesti mut sit yhtäkkii vaan enemmän kuvii esim siitä ja sit sen kavereist ja tälleen. sit seuraavana päivänä se ei laittanut mitään eikä sit tänäänkään eli eilen perjantaina se ns. lopetti mulle snäppäämisen.emt miks ja striikit on säilynyt onneks

kerron vh perjantaista kun sillon sattu vh kaikkee eli olin mun parhaan kaverin kanssa oottamas et tunti alkaa ja siin jt juteltiin ...
(ja siis täl mun kaverilla oli säätöö yhen samanikäsen kanssa kun se mun. ne pojat on siis rinnakkais luokil ja siis oon kertonut sille kaverille täst jutusta ja se sanos et se saattaa yrittää hakee mun kiinnostusta niil kuvil kun se snäppäs paljon ja sit kun ei snäpännyt yhtään niin se sanos et se vrm testaa et oonko siitä kiinnostunut)

...ei tiedetty että tää mun säätö ja mun kaverin säätö tuntee toisensa ja sit se mun kaveri sanotaan vaik saana niin se oli sellain jt et oumaigaas kato ketä on tulos sit tietenkin katon ja sit se mun säätö ja saanan säätö tulee sielt kahestaan me mennään tietenkin ihan paniikkiin ja aletaan vaan nauraa siin jt ja sit se juttu meni ohi..

sit myöhemmin sinä päivänä se mun säätö julkas igs kuvan missä oli se ja saanan säätö jotkut oudot ilmeet naamal siin oli joku muukin mut ei se ollut sitä merkinnyt siihen ja kuvateksti oli #moitytöt ja siis saana seuraa tätä mun säätöö ja tietäkseni mun säädöl ei oikeen oo mt muuta säätöö...ja tälleen etsetarkotti vrm meitä sil moitytöt ja nii se ei oo vieläkään snäpännyt mulle mt ja tää on tosi outoo ja hämmentävää ja meilt menee koht streakki jos se ei snäppää mulle jt mistä on kyse?

sori tää on kauheen pitkä mut kiitos jos vastaat <3