avalidia29.4.2017 14:28
1/3
Mitä tää exä meinaa?

seurustelin muutaman kuukauden yhen jätkän kaa viime syksynä, ja meiän erosta on kulunu kohta 7kk.

Siit erost se tuli pari kertaa aina kuukaude pääst puhuu ja näi ja sit yhtäkkii taas meni välit. No se tuli nyt 4 päivää sitte puhuu, pyys mult paljon anteeks ja sano olevaa tosi pahoillaan kaikest mitä se mulle sano. (haukku mua siis monet kerrat eron jälkee huoraks ämmäks, lautapaskaks joka ei saa ketää, lutkaks ja kaikkee mahollist)..
ja se sano jotai et ei tajuu miks erottii ja et se rakasti mua oikeest

no annoin anteeks taas, en tiiä mut en oo kertaakaa pystyny olee sille vihanen, jotenki rakastan sitä silti ja ero oli mulle tosi paha paikka, jonka takii sairastuin masennuksee ja koulus arvosanat laski vitosii ja nelosii. mul ei oo oikeestaa yhtää hyvää ystävää tai ihmist kenen kans voisin olla ja puhuu kaikest, koska se ainoo, paras ystävä, menetin sen noin vuos sit,
et en tiiä mut se suhde ja se ihminen oli mulle kaikki kaikes, tosi tärkee ja rakastin ihan aidosti sitä. pystyin kuvitella vaik koko elämäni senkaa, ja ehittiin kokee paljon yhesä, paljon muistoja jne, vaik se suhde olikin aika lyhyt.

mut se tulee puhuu mulle nyt vaa iltasi ja päivisi ignoraa mua melkeepä kaikkee mitä sanon. se kysy multa yks ilta et haluisinks nähä joku päivä, esim viikonloppun ku hänel kuulemma on koko viikolloppu vapaat. no eile kysyin silt parii otteesee haluisko se nhä nyt nii ei vastannu, sit ei ees kattonu viestei ku vast tänää. ja näin sen kaverin snäpist (se kenekaa se haukku mua) et se on sen kaa. no varmaa taas illal tulee puhuu :/

ja joo jos toi tarkottaa et se on fuckboy, mut miks se tulee sopii munkaa ja näi vaik se ny sais kenet vaa oikeesti, se on just semmone.. se seurusteli mua ennen päälle 2 vuotta yhen tytön kaa.

ja sillo ku olin senkaa nii ei se ollu muide tyttöje kaa ku vaa tosi harvoi jollai porukal mis oli pari tyttööki, eikä jutellu muide tyttöje kaa ees. ja miks se kysyy haluunko nähä ja sit itse ei vastaa tai sovi mitää päivää ja näi. sit iltasi ku tulee puhuu laittaa et "nuku hyvin oot tärkee❤️❤️❤️❤️"

kiitos jos joku osais jotenki auttaa🙏🏽🙏🏽