Krokootiili15.6.2017 16:52
1/3
Mitä tää on

Pari päivää sitten huomasin et yks jätkä oli pyytäny saada seuraa muo instagramissa. Hyväksyin hänet ja hän tykkäs mun uusimmasta instagram kuvasta sit mä menin tykkää sen uusimmasta instagram kuvasta ja se tykkäs jostai mun kuvista. Vähän ajan päästä hän lisäsi mut snäpissä ja lisäsin kans. Seuraavana päivänä tästä se tuli laittaa mulle snäpissä "moi" ja vastasin sille samoin eikä puhuttu muuta. Hän on laittanut vaa tälläsii perus snäppei mitä laittaa varmaa kaikille just "streak", "gn".

Oon ehkä jollain tapaan kiinnostunu tästä jätkästä vaikka en tiiä siitä yhtikäs mitään ja oon nähny sen kuvia.

Mietinpähän vaan että onks tää vaa joku perus fuckboy ketä alkaa seuraa kaikkii muijii ja pyörittää 100 samaa aikaa vai alkoks seuraa muo kaikkialla huvikseen. Ärsyttää ihan sikana etten sillo aikasemmi jatkanu keskustelua ja nyt en tiiä miten aloittaisin sen. Itse keskustelun aloittaminen ei niinkään ahdista mut se et mitä laitan sille et saan keskusteluu aikaseks eikä mitään perus "moi" "mitä kuuluu" "hyvää" ja sit molemmat hiljenee.

Mietin tätä henkilöö kokoajan ja heti ku se snäppää oon iha innoissani kunnes käyn kattoi nii se on vaa perus mitä laittaa kaikil.