cherry1414.7.2017 20:59
1/7
Mitä pitäis ajatella/tehdä tän jätkän suhteen?

Oon jo pitkään harkinnut tekeväni tän keskustelun ja nyt vihdoin teen tän. Toivottavasti jollakin olis jotain sanottavaa, sillä apuja ja mielipiteitä kaivattaisiin!

Oon pikkuhiljaa alkanut tutustumaan yhteen jätkään. Kutsutaan jätkää vaikka nimellä Mikael. Alkukeväästä/talvella aloin epäilemään Mikaelin olevan kiinnostunut minusta. Ei siis tässä vaiheessa tunnettu mitenkään, eikä oltu puhuttu ikinä. Mä en ollut kiinnostunut mikaelista. Ihastumis epäilyjä herätti se, että Mikael hakeutumalla hakeutui lähelleni, pelleili ja teki kaikkensa että ees vilkasisin häntä. Lisäksi hän alkoi seurata minua instagramissa ja addasi snäpissä samana päivänä.

Pari kuukautta sitten Mikael alko snäppäileen mulle, kyseli paljo kaikkea, esim just perus miten menee, mitä oon tehny ja sitten vähä henkilökohtaisempiakin kysymyksiä. Puhuttiin parin päivän ajan mutta juttu vähän jäi. Koulussa oltiin niin kuin ei oltais ikinä puhuttukaan, mutta mikaelin ihastunut käytös jatku kuitenki.

Kuukausi sitten päätin ottaa mikaeliin taas yhteyttä ihan kaveri linjalla ja snäppäiltiin, mutta Mikael vaan vastas mun esittämiin kysymyksiin, eikä kysyny multa mitään. Päätin antaa olla ja unohtaa koko tyypin. Mikael kuitenkin jatko snäppäämistä mulle parin päivän ajan,kunnes tais kyllästyä kun mä en vastannu mitään.

Nyt ehkä viikko sitte alettiin jälleen snäppäileen ja puhuttiin ihan kunnolla ja Mikael vaikutti kiinnostuneelta ja kiinnostavalta ihmiseltä.o ollaan siitä asti snäppäilty, tosin joka päivä ei niin ahkerasi, saatetaan laittaa vaan esim: "öitä". Lisään vielä, että mikael aloittaa keskustelun yleensä.

Oon huomannut että saattaasin itekkin olla kiinnostunut mikaelista ja oon vaan kelannu päässäni, onkohan koko mikael kiinnostunut musta? Mitä mieltä ootte? Miten mun pitäs pyytää häneltä numeroa, että voitas puhua vaikka wapissa? Oon tosi kokematon poikien kaa vielä (meen syksyllä ysille) ja haluaisin saaha vähä vinkkejä miten mun kannattas tutustua mikaeliin paremmin. Oon tosi huono luottaa jätkiin, koska yks tyyppi teki mun hyvälle ystävälle tosi paskasti :/. Kertokaa vaan ihan kaikki mitämun kannattas tehä, ja miltä toi tilanne teistä vaikuttaa!


Kiitos kaikille ketkä viitsii vastata ja pahoittelen kirjoitus virheistä ja sekavasta tekstistä! <3