SameOldLove10.6.2018 11:10
1/3
Mitä mieltä?

Olen aikaisemminkin puhunut tästä, mutta tuleepa uudestaan.
Olen käynyt n. puoli vuotta terkkarilla puheilla ja yms kun olosuhteet ovat kotona niin epämiellyttäviä.

Olen 19v ja asun kotona kuuden henkilön lisäksi. Olen vanhin ja minulla on 14v & 16v pikkuveli. Teen kaiken melkein kotona ja minua ei arvosteta tai kunnioiteta (mun mielipiteet). En tiedä miten minun pitäisi suhtautua siihen, ettei kukaan 4 sisaruksistani tee mitään ellen minä tiskaa/siivoa/tee ruokaa.
Onko ihan ok että tunnen sitten vihaa ja ärtymystä kun minua kohdellaan näin?

Olen miettinyt muuttamista niin kovasti, mutta kun kerroib siitä vanhemmille niin lyttäsivät koko asian. He lannistivat ja sanoivat kuinka eivät usko minun pärjäävn taloudellisesti. Sanoin että haluan omaa rauhaa ja tilaa (jaan huoneen siskon kanssa), mutta he ottivat sen niin itseensä.
Ilmeisesti vanhempani haluavat pitää minuy kotona huolehtimassa lapsistaan ja kodinaskareissa.

Tunnen ettei minusta välitetä kun tuollaisten ihmisten kanssa pitää elää. Tuntuu että olen yksin tämän asian kanssa, sillä kukaan ei ole samanlaisessa tilanteessa kuin minä enkä tiedä sitten ylireagoinko vai ovatko tunteeni oikeutettuja?

Ja mistä sana rohkeuden muutta jotta voin elää omanlaista elämää enkä "vangittuna"? Sillä pelkään että vaikka muuttaisinki niin yrittäisivät saada minut kotiin tekemään asioita heidän puolestaan.

Auttakaa :(. Sori ku tuli kirjoitusvirheitä, kirjoitan puhelimella.