evacuatedd7.5.2017 17:40
1/16
mitä mä tein taas väärin vai mitä hittoo tää on?

mulla oli juttua yhen pojan kaa. ollaa molemmat 19 ja tunnetaa yhteisten kavereitten kautta. välimatkaa meil on noin 150km.

nähtii sen kans ekaa kertaa kahestaa viikko sitte. olin sen luona mut mitään ei silti tapahtunu koska en halunnu. oli kivaa, aika meni äkkiä ja huomasin et seki nautti mun seurasta. se ois halunnu et oisin jääny sinne yöksi, mut en pystyny enää ko mulla oli menoja aamulla, kuitenki se ymmärsi. se kommentoi aina mun kuviin sydämiä ja toivotti viesteillä hyvät yöt ja huomenet. se oli puhunu musta sen kavereille ja yheltä mun kaverilta myös kysyny musta jotain juttuja. musta tuntu et tässä tää on. et helvetti kuinka hyvin sovitaa yhtee.

nyt kuitenkaa se ei enää snäppää mulle juurikaan? ei vastaa hyvän yön toivotuksiin eikä oikein muuhunkaan enää mitään kummallista, emojeilla vaan. kysyin tänää myös et mite hänen sunnuntai on menny jne, ja senki snäpin ignooras täysin. sei enää kommentoi mun instagramkuviin, ei ees tykkäile. ite kyllä toissa päivänä kommentoin hänen selfieen, ja hän vastas mun kommenttiin sydänsilmäemojilla ja sydämellä.

mulle on liian monesti käyny näin et kaikki jutut loppuu aina yhtäkkiä ko seinään. ennen yritin ajatella aina et ehkä vika ei oo mussa, mut nyt en enää keksi yhtään mitään muuta selitystä sille, miks näin käy joka vitun ikinen kerta. en uskalla kohta alkaa kenenkää kans enää millekkää. menetän toivoni oikeasti.

annanko vaan ton jätkän olla, koska ilmeisesti sillä vaan ei enää kiinnosta? vai keksittekö mitään muuta selitystä? :d

itkettää auttakaa mitä teen mikä mussa on vialla