enjaksais26.2.2018 21:52
1/5
mitä ihmettä mä teen

// en tiedä onko oikee alue, mutta joo.

Tosiaan, tuli tossa viikonloppuna oltua baarissa ja tapasin siellä erään miehen. Tiedetään toisemme jo vuosien takaa, joten juttelu oli helppoo ja meillä oli hauskaa. Siinä sitten tuli ehkä muutama kännipusu vaihdettua ja mentiin jatkamaan yötä hänen luokseen. Tulihan siinä harrastettua vähän irstauksia myös.
Juteltiin koko yö ja kun herättiin, niin tämä vähän ujosti kyseli että mitäs mahdan tehdä tänään. Kerroin mun suunnitelmat, tokaisten että olin illalla vapaa > pyyti numeroa ja kattoo leffaa illasta.
Suostuin siihen ja menin sinne sitten illasta taas. Molemmat oli hieman ujoja (saattoi johtua siitä, että ei oltu alkoholin vaikutuksen alaisena), mut silti oli turvallinen ja rento olla.
Jäin vielä toiseksi yöksi ja seuraavana päivänä hän sitten saattoi mut perille kaverin luokse. Vaihdettiin vielä suudelmat siinä ja lähdettiin eri teille. Sano vielä, että toivottavasti nähdään.

Nyt tässä pohdin, että kehtaisinko laittaa viestiä tälle jätkälle, vai nauraiskohan se mulle päin naamaa. En oikein ottanu selvää, mitä se haluaa, mutta vaikutti siltä että sitäkin saattais ehkä kiinnostaa. Kumminkin toinen antoi mun jäädä kämpilleen, kun kävi töissä (minä nukkumassa darraa pois jne..) ja teki ruokaa jne.
Musta tuntuu että saatoin myös pienesti ihastua tähän mieheen, ja tää on hämmentävää koska ei oo vuosiin ollut tämmöstä tunnetta :D

Kellään samanlaista kokemusta?