taikapena17.5.2017 16:41
1/16
mitä ajattelisitte tästä? (kaverin toiminta)

tossa vähän aika sitten mun 18-vuotissyntymäpäivänä kaveri tuli mun luokse käymään ja lupaa kysymättä otti mukaansa sen viimekesän panon (?). mä sitte aattelin että ei kai siinä mitään, istuskeltiin ja juteltiin ja lähdettiin ajelemaan ja sen sellasta.

tultiin takas tänne ja ne tuli käymään tässä sisällä ja sit mun kaveri rupes vinkumaan että saako ne jäädä yöks, "luvataan olla hiljaa" (mulla oli seuraavana päivänä koulua) yms.
tässä pitää tietää että mulla on pieni yksiö.
annoin luvan, sillä ehdolla että ovat oikeasti hiljaa.
ne oli tossa sohvalla joka on kirjaimellisesti mun sängyn vieressä. heti sillä sekunnilla ku sammutin valot ja sanoin hyvää yötä ni ne oikeesti alko panemaan siinä.

oon varmaan nössö mutta en uskaltanut liikkua, ne luuli että nukahdin (en tajua millä logiikalla ne sen päätteli :DD) esitin siis nukkuvaa.
ja tällä jäbällä on kihlattu ja heille on syntymässä lapsi kesäkuussa. mä en tienny tästä mun kaverin ja hänen jutusta mitään, luulin että kavereita ovat, en todellakaan olis muuten antanut lupaa jäädä yöksi.

lopulta ku ne oli sitten valmiita ni tää jäbä lähti himaan ja kun ovi meni kiinni ni mä sanoin kaverille että hyi saatana. olin loukkaantunut tottakai.

tästä on pari viikkoa nyt ja tää mun kaveri ei oikeesti ymmärrä tehneensä mulle mitään väärin. siis se tuli tänne panemaan varattua äijää koska ei voinu kummatkaa tehdä sitä kotona. mitähän helvettiä mä voisin hänelle sanoa, kun ei oikeesti nää että ois tehny mitään loukkaavaa?
kokisitteko te tän loukkaavana, mitä te aattelisitte?