Adolf_Hipster3.7.2017 17:41
1/10
Mistä teidän mielestä tunnistaa "tosirakkauden"?

Tää on varmaan diipein keskustelu mitä oon koskaan Demiin kirjottanut, mut menkööt :D

Mistä siis luulette tunnistavanne "tosirakkauden" jos puhutaan nimenomaan molemminpuolisesta tunteesta kahden ihmisen välillä? Saako rakkaus ajattelemaan eri tavalla? Avaako rakkaus silmiä vai sulkeeko se ne? Kuinka teillä on rakkaus ilmenny itsessänne, onko se muuttanu teitä jollain tavalla tai saanu ajattelemaan jotain asioita mitä ette oo ennen tullu ajatelleeksi?

Itsellä ainakin tosirakkaus on esiintyny mm. seuraavasti:

- Oon aina pitänyt itseäni epä-äidillisenä ihmisenä enkä oikeen oo koskaan ollu mikään haka mitä lasten kanssa leikkimiseen tai keskusteluun tulee, mutta nykyinen poikaystäväni on saanut mut ajattelemaan ja jopa unelmoimaan äitiydestä ja biologisista lapsista. Oon ollut ennen myös tosi skeptinen raskauden suhteen sillä itsellä on pelkoja ja fobioita omaan kehoon ja kehontuntemuksiin liittyen. Hassua kyllä, tähänkin on tullu muutos. Kyllä mä voisin meille synnyttää joskus yhteisen lapsen vaikka se rankkaa (ja varmasti myös epämiellyttävää, ainakin mulle henkilökohtaisesti) oliskin.

- Oon poikaystävääni kohtaan paljon anteeksiantavaisempi ku muita ihmisiä kohtaan enkä jää kantamaan kaunaa mitä mä yleensä muiden ihmisten suhteen helposti teen. Oman rakkaan kanssa haluaa vaan selvittää asiat pikimmiten ja siirtyä eteenpäin, mutta tietysti edellytän virheistä oppimista ja ettei niitä toisteta loputtomiin.

- Ennen seurustelua pidin poikaystävääni suhteellisen tylsän näköisenä mutta nykyään tuntuu että oma poikaystävä on se kaikista seksikkäin ja haluttavin ihminen koko maan päällä. Hassua, sillä ennen suhdetta en ees ollut fyysisesti kovinkaan kiinnostunut poikaystävästäni.

Kertokaa omia mietteitä ja kokemuksianne ja keskustellaan!