Nallekarkkiboy16.5.2017 18:50
1/2
Mistä tämä ärsytys parhaan ystävän takia?

Ystäväni kanssa oli tässä taannoin pieniä ongelmia. Hän viilteli ja elämä oli paskaa, enkä itse aina henkisesti jaksa kaikkea sitä kiehnäämistä siinä suossa ja vain niiden negatiivisten asioiden keräämistä. Ystäväni "masennuksen" syinä mm:
Hänen kauan sitten eronnut äitinsä löysi miesystävän joka muutti heille asumaan, josta tämä minun ystäväni ei lainkaan pitänyt ja valittaa siitä edelleen, sekä murjottaa kotonaan naama norsunperseellä. Ei sillä eihän tämä asia varsinaisesti minulle kuulu, mutta joka tapauksessa.

Toinen asia on hänen parisuhdeongelmat. Molemmat vaikuttavit jotenkin mustasukkaisilta toisilleen aika ajoin ja he erkanivat hieman. Tänään kuitenkin kun hän aloitti viiltelemisen jälleen, niin tämä poikaystävä otti asian vastuulle ja huolehtii nyt ystävästäni.

Yhdessä vaiheessa oli niinkin, että hän suuttui minulle kun sanoin hänelle että minusta tuntuu säälittävältä katsoa vierestä tuollaista rypemistä. Hän vain tokaisi, että minun ei tarvitse välittää siitä, vaan olla ihan normaalisti.

Oonko mä vaan ihan kamala ystävä vai miksi ärsyynnyn itse tällaisesta? Tuntuu kuin olisin jotenkin ulkopuolinen kun itse en saa huomiota, mutta onko se väärin? Oonko mä ny vaan lapsellinen ja itsekäs?