Kisulilol9.5.2018 12:14
1/7
Mistä sais omanlaista seuraa?

Oon 15 ja haluisin lisää kavereita. Koulus on kavereita joo mut ei oikein nähä vapaa-ajalla. Mun parhaalla kaverilla on sen oma jengi jos on tyttöi ja poikii ja kaikkii seurustelusuhteita keskenään ja näin. Ne hengaa (koulun lisäks) tosi tiiviisti melkein joka päivä. Ne on just eniten nutalla ja niil on sielki paljon muit kavereit.

Niil on just sitä mitä mä haluun ja millanen mä oon. Äänekkäit, villei, hauskoi ja tavallaan 'kovii' ja tosi hyvä yhteishenki ja lääppii kukin toistaan.


Ku ylä-asteelle siirryttiin mä satuin sellaselle nörttiluokalle et mitään ton henkisii ihmisii siel ei oo. Muistakaan luokista jois semmosii sit ois nii en varmaan kyl pääse niiden mukaan parin monimutkasen tapahtuman takii.

Mutta elikkä, mistä löytäisin ton tyyppisii ihmisii? Ajattelin sitä nuorisotaloo, sielhän noi muutkin on. Mut sen pitäs olla joku muu kun mis noi käy, jokin jos käy ihan eri tyypit. Voiks sinne mennä yksin? Löydäks mä sielt ketään? Oon kyl tosi aktiivinen ja puhelias ja kiinnostava tyyppi et ujoudest ei oo mitään ongelmaa. Onks teil jotain muita ideoita? Jos teil on jotain ton tyyppistä 'squadii' niinku kuvailin, tai muuten vaa kavereita, missä tapasitte? Jooko vastatkaa oon jo epätoivonen. Tuntuu vaan niin pahalta ku ei oo omanlaista seuraa eikä voi kunnolla olla oma itsensä:(