kookoskettu29.7.2018 14:48
1/23
Mistä on ok olla mustasukkainen?

Toivon asiallisia kommentteja, mikäli jollain on tarjota auttavaa kättään!

Mun poikaystävä, sanotaan nyt vaikka Saku, oli yhden kaverin bileissä jossa oli paljon porukkkaa. Juhlat oli ohi, ja vielä monta päivää näitten bileiden jälkeen Saku puhu mulle Annasta, tytöstä, joka oli ollu näissä samoissa kemuissa. He olivat kuulemma bondailleet ja Anna oli ollut "ainut kiva juttu mitä hänelle sinä iltana oli tapahtunut". Nyt toissapäivänä Saku alko viestittelemään Annan kanssa, ja koko eilisen päivän sama viestittely jatkui aamusta iltaan. Anna on parisuhteessa ja Saku vakuuttaa mulle, että he ovat pelkkiä kavereita. Saku kuulemma tykkää enemmän kaveritytöistä kuin -pojista, koska tytöille on kuulemma helpompi puhua tai jotain. Ymmärrän tän ja yritänkin takoo tätä päähäni, mut silti tää keissi vaivaa mua. Onks tästä ok olla vähän mustasukkanen?

Lähinnä toi intensiivinen viestittely mua harmittaa, ku Saku ei yleensä kenellekkään muulle juttele koko päivää, ei edes mulle, vaikka ei oltais vietettykkään aikaa yhdessä moneen päivään. Mä en tiedä onks tääkin sitten taas mun omaa kuvitelmaa, mut eilenkin kun oltiin pihalla ja Saku otti puhelimen esille, hän käänsi selkänsä mulle, ja aamulla ei avannu Annan viestejä mun ollessa hänen vieressä. Puhuin kyllä Sakun kanssa tästä ja miltä musta tuntuu, enkä missään nimessä kieltäny heitä juttelemasta.

Kaikkein vähiten haluisin olla tarrautuva, mustasukkanen, manipuloiva tyttöystävä, joka ei anna poikaystävänsä hengittääkkään muita tyttöjä päin, ja yritän parhaani mukaan välttää sitä. Huono itsetunto tän kaiken pohjalla varmastikin on ja se saa mut nyt kuvittelemaan kaikkea mahdollista.

Joka tapauksessa tarviin vähän vertaistukea, jos muilla on ollu samanlaisia kokemuksia. Terve mustasukkaisuus kuuluu kai parisuhteeseen jossa välitetään toisista, mut mä en vaan saa tältä mielenrauhaa enkä haluu meidän parisuhteen kärsivän tän takia. Mulle tää mustasukkasena olo on vaan niin uutta, enkä oikeen ees tiiä mistä on ok olla mustis. Help?