aspoika1.4.2018 21:27
1/11
Mistä asperger nainen?

Tavalliset ei ole ikinä kiinnostaneet pintaa syvemmältä.
Kommunikointityylit ovat vaan liian erilaiset eli jatkuvaa työskentelyä että yhteinen kieli löytyy ja väärinkäsityksiltä vältytään. Toisekseen neurotyypilliset naiset pitävät ajoittaista hermoheikkouttani epämiehekkäänä ominaisuutena tai luonteen heikkoutena eivätkä halua/osaa asettua asemaani häiriöni tuottamien ongelmien kanssa. Kolmanneksi en jaksa neurotyypillisten ihmisten kiertelyä ja kaartelua ja sitä jatkuvaa valehtelua, manipuloimista, juoruamista ja typeriä sosiaalisia valtapelejä.
Pitäisi löytää samalla lailla vammainen ihminen ja netti on siihen melkein ainoa keino kun ei tuota päälle päin osaa kestään sanoa.
Eipä se netissäkään tunnu helppoa olevan.

Meitä kuitenkin on joku 1% väestöstä ja suuri osa etenkään naisista ei edes tiedä olevansa, niin mikä todennäköisyys törmätä netissäkään toiseen aspergeriin joka on nainen, suunnilleen samalla tasolla häiriönsä kanssa (lievä-keskiverto), ulkoisesti riittävän viehättävä (tarpeeksi lähellä omaa tasoa) ja haluaa suhteen nimenomaan asperger-mieheen. Nämä kriteerit pitäisi melkeen täyttyä että päästäisiin edes tutustumisvaiheeseen. Vaikeaa.