LemonLime6.8.2017 11:40
1/16
Minkälaisia asioita kuuluu miehestä ylipääsemis-prosessiin?

Kun on tykännyt miehestä aivan älyttömästi ja on muodostunut suuria tunnesiteitä, on vietetty paljon aikaa yhdessä ja sitten yhtäkkiä hänestä pitäisi päästä yli.

Millaisia asioita ylipääsemisen prosessiin kuuluu, minkälaisia kokemuksia teillä on omakohtaisesti?

Onko normaalia että olo ei oikeasti tunnu helpottavan, välillä menee paremmin ja sitten on taas itkun syvimmissä syövereissä?
-Ei osaa ajatella mitään muuta kuin sitä mitä teillä oli, mitä teitte, miten hän sanoi ja teki, millainen hän oli jne jne. Muistat kaiken, aivan kaiken.
-Itsetunto on aivan nollissa kun hän ei enää pidä sinua viehättävänä, tuntuu että oletkin yhtäkkiä vastenmielinen hänen silmissään kun hän ei enää kehu sinua kuten ennen. Ei enää huomioi naisena.
-Miettii miksi hän vietti aikaa yhdessä, kun hän ei oikeasti ollut kiinnostunut. Eikä kyse ollut siitä etteikö olisi saanut muita.
-Yksinkertaisesti se vain pyörii päässäsi ja mielessäsi koko ajan ja kaikki muistot tulee pintaan, pienistäkin asioista. Ja niitä on paljon.

Ja mitä vielä. Onko oikeasti normaalia tämmönen, kuuluuko tää siihen prosessiin että osaa päästää irti? Pitääkö asioita miettiä ja pyöritellä, ja itkeä kun se olo tulee? Miten teillä muilla? Ja kyse siis sellaisesta johon olette oikeasti olleet tunnetasolla aika pitkällä.